Danas od 8:00 sati s radom počinju Gradski bazeni Požega

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POŽEGA – Gradski bazeni Požega počet će s radom u subotu, 03. lipnja 2023. u 8,00 sati.

Cijenu dnevnih i godišnjih ulaznica odredio je Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svom 1. sastanku koji je održan u petak, 26. svibnja. Cijena dnevne ulaznice za djecu je 1 euro dok je za odrasle 3 eura (poludnevna – 2 eura). Godišnja ulaznica za odrasle je 65 eura, a za djecu 30 eura. 

Olimpijski bazen je napunjen, a u ponedjeljak, 05. lipnja će biti puštena voda i u mali bazen. Ljetna sezona kupanja trajat će do nedjelje, 03. rujna, a bazeni će biti otvoreni svakog dana od 08,00 do 20,00 sati.

Djelatnici Požeškog športskog saveza su kroz protekla dva mjeseca uređivali i pripremali Gradske bazene za novu sezonu kupanja. Osim radova na uređenju okoliša, potpuno je očišćena školjka oba bazena koji su također ponovno prebojani. 

Iako su novi bazeni napravljeni 2016. godine nužni su svake godine brojni popravci u strojarnici te sanitarnim prostorijama.

Gašenjem Javne ustanove “Sportski objekti Požega” od 2022. godine upravljanje Gradskim bazenima ponovno je preuzeo Požeški športski savez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)