Darko Zovko treći put zaredom osvojio prvo mjesto na pojedinačnom prvenstvu Regije – Istok

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


ĐURĐENOVAC / SLAVONSKI BROD – Proteklog vikenda na kuglanama u Đurđenovcu i Slavonskom Brodu održano je pojedinačno prvenstvo Regije Istok (Slavonija i Baranja) u kuglanju. Nastupilo su 32 kuglača iz pet slavonskih županija, a prvo mjesto osvojio je Darko Zovko (KK Nove Nade Požega) koji je tako trijumfirao treći put zaredom na ovom natjecanju što do sada nije pošlo za rukom niti jednome slavonskom kuglaču – prenosi Požeški športski savez.

Već prvoga dana, u subotu, 09. prosinca, na kuglani u Đurđenovcu vidjelo se da će glavu riječ o prvaku voditi Mario Mušanić (KK Osijek) sa 633 oborena čunja i Darko Zovko sa 622, a ova kuglača su i dan poslije u Slavonskom Brodu pokazali najbolje partije kada je Mušanić oborio 612 a Zovko 627 čunjeva. Tako je Darko Zovko za četiri čunja po treći put došao do naslova najboljeg kuglača Regije istok.

Treće mjesto zauzeo je Igor Šarkezi (KK Đurđenovac), četvrti je bio Marko Jeličić (KK Đurđenovac), peti Davor Rončević (KK Đurđenovac), šesti Mario Liović (KK Osijek) a sedmi Robert Bakić (KK Nove Nade).

Sedmorica prvoplasiranih izborili su plasman na državno prvenstvo koje će se igrati početkom travnja iduće godine.Odličan je ovo uspjeh za KK Nove Nade kao i za požeško kuglanje koje će imati dva predstavnika na jakoj državnoj završnici. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *