Davor Rupnik novi je sportski direktor Kutjeva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Popriličan niz loših rezultata i neuvjerljivih igara koje je neko vrijeme maskirao povijesni rezultat u Kupu doveo je Nogometni klub Kutjevo u prilično nezavidnu situaciju što je iziskivalo reakciju klupske uprave – prenosi Sportalo.hr.

Stigla je u za naše krajeve pomalo neobičnom obliku, ali svakako pozitivnom, umjesto promjena kako se to obično radi, u Kutjevu su se odlučili pojačati klupsku struku. A bolje od najtrofejnijeg slavonskog trenera nisu mogli.

– Dogovorili smo se za suradnju, Petar Čuljak koji je odličan trener i koji radi dobar posao kroz protekli period ostaje trener, ja ću mu pomoći ponekim savjetom, a s upravom sam dogovorio da preuzmem ulogu sportskog direktora kluba. Potrudit ću se da stvari posložimo na pravi način u vremenu koje ću provesti ovdje, koliko će to potrajati nismo definirali, vidjet ćemo što će se događati s nekim opcijama koje imam u inozemstvu. No, na stranu to, potrudit ćemo se zajedničkim snagama da Kutjevo krene prema mirnijim vodama, klub je to koji definitivno ima svoje mjesto u ovom rangu natjecanja – za Sportalo je rekao Davor Rupnik, novi sportski direktor Kutjeva.

Kutjevo je trenutno pretposljednja momčad Treće NL Istok sa samo tri boda na računu, sva tri osvojili su u prvom kolu u Našicama tako da je serija poraza vrlo duga. Pozitivna stvar je da imaju utakmicu manje u kojoj mogu uvelike popraviti dojam, dok je loše što im slijede dva gostovanja, prvo u Cerni, a zatim u Valpovu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *