Davor Rupnik novi je sportski direktor Kutjeva

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Popriličan niz loših rezultata i neuvjerljivih igara koje je neko vrijeme maskirao povijesni rezultat u Kupu doveo je Nogometni klub Kutjevo u prilično nezavidnu situaciju što je iziskivalo reakciju klupske uprave – prenosi Sportalo.hr.

Stigla je u za naše krajeve pomalo neobičnom obliku, ali svakako pozitivnom, umjesto promjena kako se to obično radi, u Kutjevu su se odlučili pojačati klupsku struku. A bolje od najtrofejnijeg slavonskog trenera nisu mogli.

– Dogovorili smo se za suradnju, Petar Čuljak koji je odličan trener i koji radi dobar posao kroz protekli period ostaje trener, ja ću mu pomoći ponekim savjetom, a s upravom sam dogovorio da preuzmem ulogu sportskog direktora kluba. Potrudit ću se da stvari posložimo na pravi način u vremenu koje ću provesti ovdje, koliko će to potrajati nismo definirali, vidjet ćemo što će se događati s nekim opcijama koje imam u inozemstvu. No, na stranu to, potrudit ćemo se zajedničkim snagama da Kutjevo krene prema mirnijim vodama, klub je to koji definitivno ima svoje mjesto u ovom rangu natjecanja – za Sportalo je rekao Davor Rupnik, novi sportski direktor Kutjeva.

Kutjevo je trenutno pretposljednja momčad Treće NL Istok sa samo tri boda na računu, sva tri osvojili su u prvom kolu u Našicama tako da je serija poraza vrlo duga. Pozitivna stvar je da imaju utakmicu manje u kojoj mogu uvelike popraviti dojam, dok je loše što im slijede dva gostovanja, prvo u Cerni, a zatim u Valpovu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)