Demanti po punomoćniku Domagoja Lovrića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

“Na članak pod naslovom “Ekskluzivno: Za direktora požeškog Komunalca uhljebljena osoba bez radnog iskustva”

Dana 14. siječnja 2022. godine nakladnik Infos media j.d.o.o. je na internetskom portalu, odnosno elektroničkoj publikaciji požeški.hr, nalazećem na internetskoj adresi www.požeški.hr, objavio članak pod naslovom “Ekskluzivno: Za direktora požeškog Komunalca uhljebljena osoba bez radnog iskustva”.
U navedenom članku navedene su netočne informacije o gospodinu Lovriću koje ispravljamo: Uvjeti propisani člankom 32. Društvenog ugovora o osnivanju trgovačkog društva Komunalac Požega d.o.o. za zaposlenje osobe na mjesto direktora društva ne zahtijevaju 5 godina iskustva na rukovodećoj poziciji, nego 5 godina rada na poslovima odgovarajuće struke, a što je uz ostale uvijete u cijelosti zadovoljeno.
S toga se oštro opovrgava navod o uhljebljavanju na radnom mjestu direktora društva Komunalac Požega d.o.o. jer stećeno radno iskustvo premašuje 5 godina rada na poslovima odgovarajuće struke, a što je potvrđeno jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora trgovačkog društva Komunalac Požega d.o.o. na trećoj sjednici održanoj 29. lipnja 2021. kada je g. Lovrić izabran na mjesto direktora”

Po punomoćniku Domagoja Lovrića, odvjetnik Bruno Damjanac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika