Demonstracija moći, snage i sile gradonačenika dr.sc. Željka Glavića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

DEMONSTRACIJA MOĆI
Uvaženi gospodin gradonačelnik Glavić, moć gradonačelnika, demonstrirao je na našim umirovljenicima u akciji “Nitko ne smije biti sam”, a o čemu smo pisali u jednom od naših prethodnih članaka. Kako bi gradonačelnik mogao znati što je to “SOCIJALNA OSJETLJIVOST” kad se odmah po umirovljenju (s funkcije ravnatelja Opće županijske bolnice Požega) prihvatio biznisa zvani “politika”.
Požega je po mnogo čemu specifična kao grad pa možda i jedini grad u Hrvatskoj kojoj je gradonačelnik umirovljenik.

DEMONSTRACIJA SNAGE
Na sedmoj sjednici Gradskog vijeća Grada Požege većinom glasova usvojen je proračun za 2022. godinu u iznosu od 194 milijuna kuna.
Nabrajao je i obrazložio silne projekte gradonačelnik koje bi on i njegov tim trebali realizirati u 2022.
Kao rezultat navedenog, građankama i građanima trebao bi donijeti nešto novo, nešto bolje u svim segmentima društva.
Na trenutak nam se učinilo da je Požega dobila svog “DJEDA BOŽIĆNJAKA” u liku i djelu našeg gradonačelnika, tako da ćemo pomno pratiti i pravovremeno izvješćivati o realizaciji ovog ambicioznog proračuna.
Pošto je proračun u odnosu na 2021. godinu povećan za 24 milijuna kuna, sigurni smo da će se uz provedbu svih nabrajanih projekata sada naći novca i za umirovljenike, “Požeški kotlić”, “Fišijadu”, “Aurea Fest” i Advent bogatiji od ovogodišnjeg.

DEMONSTRACIJA SILE
Jedna točka dnevnog reda sedme sjednice Gradskog vijeća bila je izbor članova Savjeta mladih Grada Požege.
Za Savjet je pristiglo 10 valjanih kandidatura te su svoje kandidate istakli: Tehnička škola Požega (1 kandidat), Ekonomska škola Požega (1 kandidat), Studentski zbor Ekonomskog fakulteta Osijek (1 kandidat), Udruga za promicanje i zaštitu interesa mladih Republike Hrvatske (1 kandidat) i mladež HDZ-a (6 kandidata).
No gradonačelnik Glavić ništa ne prepušta slučaju. Tako je naložio da glasovanje bude TAJNO jer od prijavljenih 10 bira devet članova.

Kako se unaprijed znalo koji kandidat ne može dobiti ZELENO SVJETLO, čestitamo gradonačelniku na IZVEDENOM PERFORMANSU.
Da je nekim slučajem gradonačelnik u mladosti umjesto Medicinskog fakulteta izabrao glumačku akademiju, sigurni smo da bi danas bio vrlo uspješan i slavan glumac.

Dakle, gradonačelnik je jasno dao do znanja vijećnicima HDZ-a i svojim ŽETONČIĆIMA gospođi Dijani Krpan i gospodinu Miroslavu Penavi koji kandidat ne smije dobiti potreban broj glasova.

E sada da otkrijemo “karte” do kraja.
Naime jedini kandidat koji na ovom glasovanju nije prošao je Udruga koja ima nacionalni predznak, dakle Udruga za promicanje i zaštitu interesa mladih Republike Hrvatske.
Glasove su glatko dobile kandidature Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Tehničke škole Požega, Ekonomske škole Požega i šest (6) kandidata vjerovali ili ne iz redova HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE.
Pa, vjerujte mi NAIVCI mislili da se bira Savjet mladih Grada Požege, a ne Savjet mladih HDZ-a.

Zašto smo ovaj članak nazvali demonstracija sile gradonačelnika Glavića?

Naime, Udruga za promicanje i zaštitu interesa mladih Republike Hrvatske, vezana je uz moje ime, tako da se gradonačelnik Glavić spustio na razinu OSOBNOG OBRAČUNA s Glavnim urednikom portala Požeški.hr

Gospodine gradonačelniče, priznajemo ovo ste odigrali dobro, a koliko ste ovo pametno odradili, budite sigurni, nadolazeće vrijeme će pokazati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika