Dileri s područja Požege i Pleternice pali u ruke požeške policije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“.

Naime, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 41-godišnjak te pronašli manju količinu kokaina, 243 grama cannabis marihuane i digitalnu vagu.

Nadalje je utvrđeno da je osumnjičenik duži vremenski period na području gradova Požege i Pleternice većem broju osoba prodavao više vrste droga za različite novčane iznose.

Također je temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu u sklopu navedenog kriminalističkog istraživanja pretražena i obiteljska kuća na području Pleternice u kojoj prebiva 22-godišnjak te su pronađena 64,31 grama marihuane.

Isto tako, 22-godišnjak se kao i prethodno prijavljena osoba duži vremenski period bavio prodajom droge cannabis marihuane s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi te omogućio korištenje prostorija obiteljske kuće konzumentima s područja gradova Požege i Pleternice kako bi konzumirali cannabis marihuanu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja obojica osumnjičenika su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *