Dino Galić novi predsjednik Uprave Vinarije Kutjevo d.d.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Vinariji Kutjevo d.d. došlo je do promjena na rukovodećim pozicijama. Najvažnija se dogodila na mjestu predsjednika Uprave gdje je vlasnika Vinarije Kutjevo d.d. gospodina Envera Moralića zamijenio donedavni prvi član Uprave Dino Galić.

Gospodin Enver Moralić u travnju 2022. godine, na čelnu poziciju, za direktora marketinga vinarije izabrao je mladog i školovanog Karla Sajferta, koji je na toj funkciji i danas. Sada na prvo mjesto u svojoj vinariji ponovno postavlja mladog i školovanog Dinu Galića.
Za razliku od drugih velikih tvrtki koje za rukovodeće pozicije biraju iskusan kadar na zalasku karijere, Kutjevo d.d. ne njeguje takvu praksu, već po uzoru na najveće svjetske korporacije priliku daje mladim i školovanim ljudima koji prate današnje trendove i idu u korak s vremenom.

U prigodi Dana Grada Kutjeva 2023. gospodin Moralić proglašen je počasnim građaninom Grada Kutjeva. Podsjetimo, nesebična donacija Gradu Kutjevu od strane Vinarije Kutjevo d.d. dogodila se ove godine, kada je predsjednik Uprave Enver Moralić donirao kino dvoranu koja je Gradu Kutjevu bila prijeko potrebna za brojne aktivnosti.

Ovom prilikom gospodinu Galiću čestitamo na imenovanju na poziciju predsjednika Uprave, a za kraj se možemo samo nadati da će i druge tvrtke slijediti primjer Vinarije Kutjevo d.d. te mladim, školovanim i perspektivnim kadrovima ukazati povjerenje, kako to ne bi i nadalje radile brojne tvrtke u inozemstvu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)