Direkcija izbora Miss Hrvatske odgovorila Leoni Maroši na prozivke da je izbor za Miss bio ’sumnjiv’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Leona Maroši, Miss Požeško-slavonske županije, požalila se za Požeški vodič oko plasmana na natjecanju za Miss Hrvatske

– Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Miss – poručila je Maroši. 

Proteklog tjedna na izboru za Miss Hrvatske u Zagrebu pobijedila je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada. Pratiljama su proglasili Lanu Valentić i Anteu Krnić.

Oko svega se oglasila i Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Neutemeljene izjave kako se na izboru Miss Hrvatske 2023., citiramo ”dogodilo nešto sumnjivo” demantiramo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Miss Hrvatske, uključujući I finale Miss Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Miss Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobijedila Tomislava Dukić, u stručnom ocjenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog bilježnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence I predsjednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri zbrajanju glasova I potvrdio regularnost finala izbora Miss Hrvatske 2023.

Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistice Leone Maroši nećemo komentirati jer ga smatramo subjektivnim budući da svatko ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje.

Neosnovane, neargumentirane i netočne navode o eventualnom namještanju finala (svakog pojedinca koji ima slične primisli) izbora Miss Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namjere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Miss Hrvatske, oštro osuđujemo.

Ako bude bilo potrebno putem Odvjetničkog ureda koji nas zastupa poduzeti ćemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Miss Hrvatske te djevojkama koje sudjeluju u natjecanju ne bi događali u u budućnosti – prenosi 24sata.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *