Direktorica kutjevačkog Komunalca “previše zuji, a premalo meda daje”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


“Rad, trud, red, čistoća, razum, promišljenost, suradnja i štedljivost simboli su pčele u kršćanstvu. S obzirom na to da pčele nikada ne spavaju, u kršćanstvu označavaju budnost i vatrenu predanost.”

Tako nekako je direktorica kutjevačkog Komunalca Željka Antunović u posljednjoj korespondenciji s portalom Požeški.hr htjela prikazati svoj rad i svoje djelovanje u tvrtki koju predvodi, a u čemu smo pisali u članku Kažu da su političari bezobrazni, ali niste vidjeli kakvu direktoricu ima kutjevački Komunalac!
Naime, u tome članku smo pisali o bahatosti i bezobrazluku direktorice Antunović, koja nam je na naše upite koje nam je dužna dostaviti prema Zakonu o pravu na pristup informacijama, odgovaralo krajnje neprofesionalno, nelogično, nesuvislo, bahato i bezobrazno. Da je u pitanju muškarac s druge strane, pomislili bi da je netko vidno alkoholiziran pisao odgovor!

Kako smo posljednji put naveli, zbog drskog i bahatog ponašanja gospođe Antunović, puno više ćemo pažnje pridodavati praćenju rada i pisanju o kutjevačkom Komunalcu, pa u tome smjeru i nastavljamo.

S obzirom na to da je direktorica u svome e-mailu prema nama pisala tako kao da ona sve teške i fizičke poslove obavlja od rane zore skupa s zaposlenicima kojima je nadležna i s obzirom na to da je tako svojatala tuđi rad ili kako bi se narodski reklo “kitila se tuđim perjem” pitamo je ovim putem zašto tako vrijedna i sposobna žena zanemaruje brojne obitelji a ponajprije djecu iz mjesta Poreč, mjesta koje je u sastavu Grada Kutjeva?

Iz mjesta Poreč obratilo nam se nekoliko opravdano ljutitih roditelja koji nam govore da plaćaju jako velike namete kutjevačkom Komunalcu a da zauzvrat njihova djeca ne mogu u ljetnim mjesecima koristiti dječje igralište jer je trava viša od metar i pol. Dakle uredno plaćaju nemale doprinose, a kutjevački Komunalac ih ignorira i ne izvršava svoje obveze prema njima. Direktorice Antunović, trebaju li mještani Poreča sami kositi travu a vama plaćati doprinose?

Budući da cijenjena direktorica voli svojatati rad svojih nadasve vrijednih zaposlenika koji svaki svoj cent pošteno zarade u svim vremenskim uvjetima i u svim godišnjim dobima, pitamo se hoće li sada oni biti krivi što trava nije pokošena ili će za promjenu preuzeti inicijativu i priznati pogrešku te se ispričati mještanima Poreča?

Za rasprave i objašnjavanja, kao i za dijeljenje lekcija je gospođa dostupna, ali za druge stvari u puno manjoj mjeri.

Pitamo se do kada će Grad Kutjevo, gradonačelnik Budimir i Gradski vijećnici Grada Kutjeva tolerirati ovakve postupke direktorice Antunović, postupke kojima narušava čast i ugled tvrtki u vlasništvu Grada Kutjeva, a očigledno nanosi i štetu mještanima s područja grada Kutjeva.

U nastavku donosimo fotografije dječjeg i nogometnog igrališta u mjestu Poreč, a ujedno se nadamo da i nakon ovog članka direktorica neće otvarati bolovanje.
Ako nije kadra voditi posao za koji je izabrana, neka ode u zasluženu mirovinu i prepusti posao mlađima jer kako kažu, na mlađima svijet ostaje.
O kutjevačkom Komunalcu pisat ćemo uskoro, ponovno!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)