DIRLJIV OPROŠTAJ: Tehnička škola Požega oprostila se od tragično preminulog Filipa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Tehnička škola Požega na službenoj se stranici oprostila od svog učenika Filipa Pezića koji je tragično preminuo u željezničkoj nesreći koja se dogodila prošlog petka u blizini Novske.

– Tužnog srca javljamo da je naš učenik Filip Pezić, učenik 3. e razrednog odijela tragično preminuo 9.9.2022. u 18. godini života.
Filip je bio izvrstan učenik, genijalac, praktičar. Učenik s kojim smo se ponosili kroz mnoga natjecanja. Bila je čast poznavati Filipa. U našim je životima ostavio neizbrisiv trag. Po dobru te pamtimo, s ljubavlju i poštovanjem spominjemo – napisali su u objavi.

Škola također organizira prijevoz za učenike i profesore koji žele prisustvovati Filipovom pogrebu koji će se održati u srijedu.

Podsjetimo, u sudaru teretnog i putničkog vlaka u petak navečer stradali su kondukter, strojovođa, te maloljetni sin drugog konduktera. Istraga je još u tijeku kako bi se utvrdilo zašto je teretni vlak stajao na pruzi, te zašto putnički vlak nije na vrijeme zakočio. U teškoj nesreći ozlijeđeno je 12 ljudi, a u novogradiškoj bolnici još je šestero ljudi na liječenju. Među njima, jedan je hrvatski državljanin te peteročlana obitelj iz Irana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *