Dobitnici nagrada u sklopu natječaja “Pušenje odbaci, lovu nabaci”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


„Završen je natječaj „Pušenje odbaci, lovu nabaci“ koji je osmu godinu zaredom proveo Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije u sklopu projekta „Zdravo biram i nisam sam“ financiranog od Ministarstvo zdravstva .

U ponedjeljak 4. travnja djelatnici Službe za javno zdravstvo u prisutnosti natjecatelja koji su uspješno prestali pušiti i ravnatelja Mate Matijevića, izvukli su sretne dobitnike nagrada koje su dodijeljene u obliku poklon bonova.

Na natječaju je sudjelovalo 22 kandidata, manje nego prethodnih godina, no ove je godine samo pet natjecatelja odustalo, a prethodnih godina odustalo je gotovo pola prijavljenih. Ovogodišnji kandidati bili su očito iznimno motivirani. Sretni dobitnici birani su među preostalih 17 osoba.

Prvu nagradu i poklon bon u vrijednost 3.000,00 kn osvojio je Ivica Novinc. Devet nagrada drugoga reda, poklon bonove u vrijednosti 750,00 kn osvojili su: Valentina Vukić, Darko Uhrin, Pavao Kudrić, Ivan Valdman, Jakob Šubara, Davor Karaizanović, Slobodan Manović, Ivana Jurgec i Matić Manuela. Utješnim nagradama, poklon bonom u vrijednosti od 100,00 kn nagrađeni su svi ostali uspješni nepušači.

Nakon izvlačenja složili smo se kako je svakom natjecatelju/ici najdraža i najvrjednija nagrada prestanak pušenja, a da je Natječaj malo pomogao donijeti pravu odluku.“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *