Dobrodošli u Požegu: Grad uhljeba i nerada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Uz svu volju, želju i trud da objavimo nešto lijepo i pohvalno iz Požege, na žalost, to nam i dalje ne polazi za rukom.
Od kada je 16.5.2021. godine na lokalnim izborima u Gradu Požegi, “kormilo” grada osvojio dr.sc. Željko Glavić, grad je poput broda krenuo tonuti i tako svakodnevno sve više tone i propada.
Hoće li se nakon gotovo sedam mjeseci mandata gradonačelnik Glavić probuditi i krenuti raditi ne znamo, ali iskreno se nadamo da hoće.

Istina, sve na što smo ukazivali, brzo je rješavao, no posao gradonačelnika je postaviti SPOSOBNE a ne PODOBNE suradnike, voditelje, direktore, pročelnike koji će probleme detektirati i uz koordinaciju s gradonačelnikom sanirati, a ne čekati da jedan lokalni portal ukazuje na isto.
Svi ti navedeni podobni uhljebi primaju za naše standarde “debele” plaće i vrijeme je da i oni krenu raditi, ako nisu sposobni neka se maknu i prepuste pozicije nekome tko zna.

Danas tijekom šetnje šetnicom, idiličnu i opuštajuću šetnju prekinuo je užasan smrad u blizini trgovačkog centra “Plodine”.
Kad se priđe bliže, ima se što i vidjeti, ilegalno odlagalište koje se očito tjednima ili mjesecima tamo nesmetano gomila a niti jedna služba ne reagira, svi spuštaju glavu kako ne bi nešto morali i odraditi.
Ilegalno smetlište obiluje građevinskom šutom, hranom, do tko zna čega sve ne iz crnih vreća iz kojih se ne vidi sadržaj, ali dopire užasan i intenzivan smrad.

Ponovno Požeški.hr ukazuje na problem u gradu Požegi i POZIVA nadležne službe da RADE posao za koji su plaćeni, neki čak i preplaćeni.

Gradonačelniče, vjerujemo da ćete novce poreznih obveznika krenuti mudrije trošiti.

Bilo bi pametnije da zaposlite nekoliko komunalnih redara jer dvojica ne mogu “pokrivati” cijeli grad, umjesto što planirate izmisliti još jedno pročelničko mjesto.

Shodno navedenom, wake up and go hard, or go home.

Galeriju još jednog ilegalnog smetlišta možete vidjeti ovdje
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika