Dođite na Dan otvorenih vrata policije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U srijedu 15. svibnja 2024. u Požegi u Osječkoj ulici 33 na platou ispred Tehničke i Obrtničke škole, u cilju promidžbe zanimanja policajac/policajka održat će se  Dan otvorenih vrata policije.

Srednjoškolci, nezaposleni, ali i svi građani koje zanima što sve policija radi mogu doći u vremenu od 11.30 do 13.30 sati  razgledati policijsku opremu i vozila, porazgovarati s policijskim službenicima i pogledati pokazne vježbe.

Program Dana otvorenih vrata policije odvijat će se prema sljedećem rasporedu:

11.30 sati – službeno i prigodno obraćanje,
11.40 sati – pokazna vježba prolaska poligona od strane policijskih službenika,
11.55 sati – pokazna vježba pravosudne policije,
12.05 sati – pokazna vježba Interventne jedinice policije,
12.15 sati – pokazna vježba DEMO TEAMA Policijske akademije,
12.20 do 13.30 sati – razgledavanje policijske opreme i vozila.

Pozivamo sve građane da posjete Dan otvorenih vrata policije te saznaju nešto više o policijskom pozivu i o tome kako i sami mogu postati policajci ili policajke.

Podsjećamo da je Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo  Natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2024./2025. godini i Natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2024./2025. godini.

Sve koji završe bilo koji od ova dva oblika školovanja čeka siguran posao, a imaju i mogućnost napredovanja i nastavka školovanja – poručili su iz PU požeško-slavonske.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)