Dok netko ne ostane bez kotača, nadležni neće sanirati veliku rupu na cesti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Nije nikakva novost da se u Požegi gotovo ništa ne radi i ne ulaže, ljudi su se na žalost pomirili s time, mislimo na one koji su ostali, drugi su razočarani životom ovdje, nadu potražili u drugim zemljama Europske unije.

Godinama se sustavno ne ulaže u prometnice u gradu Požegi i iste su sad dotrajale i spremne su za potpunu rekonstrukciju, “krpanje” više nije opcija. Požeške prometnice dotrajalog statusa obiluju rupama, što manjim, što većim i na taj način Požežankama i Požežanima uništavaju vozila zbog čega će isti morati bacati nemala sredstva na amortizaciju vozila.

Održavanje prometnica u gradu Požegi, radila je tvrtka Komunalac Požega d.o.o. i nezadovoljstvom njihovog rada, gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić zamjenjuje ih s privatnom tvrtkom, koju nikad nisu javno imenovali na stranicama Grada Požege. Tvrtka koja je preuzela održavanje prometnica, prema brojnim sugrađanima radi znatno gore nego li je to prije bio slučaj, a neki bi rekli da ne rade uopće. Rupa na rupi, a nitko ih ne krpa, pa se dolazi do pitanja kome i zašto Grad Požega plaća održavanje svojih prometnica?

Brojne sugrađane i sugrađani žale se na veliku rupu u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi. Naime, tamo je prije nekoliko mjeseci jedan dio asfalta “izrezan” i nakon završenih radova, rupa se samo zatrpala zemljom. Zbog padalina i velikog broja vozila koja tom visokofrekventnom lokacijom prometuje, stvorila se velika rupa koja ozbiljno uništava osobne automobile sugrađana, ali i opasno ugrožava sigurnost u prometu. Zašto izrezani dio do dan danas nije asfaltiran, nije nam poznato. Čini se da trebamo pričekati da netko doslovno izgubi kotač osobnog automobila kako bi nadležni reagirali i napravili ono za što ih porezni obveznici masno plaćaju. U prilogu su i fotografije, “pa ako laže koza, ne laže rog” .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *