Dovršeni radovi na mjesnom groblju u Frkljevcima i Kadanovcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ulaganja u sva naselja nastavljamo i dalje, a u ova dva naselja uskoro očekujemo početak radova na cjelokupnoj rekonstrukciji ceste sa dugoočekivanim nogostupom – istaknula je Marija Šarić – gradonačelnica Pleternice.
Uz velika kapitalna ulaganja koja se odvijaju na području Pleternice nisu zanemarena ni ona mala i nužna ulaganja poput ovoga na mjesnom groblju naselja Frkljevci i Kadanovci – prenosi Grad Pleternica.

Nakon asfalta, sadnje stabala i postavljanja ograde napravljene su i nužne staze kroz groblje.

– Ovo je zadnja faza za ovo mjesno groblje i izuzetno mi je drago da smo kroz proračun grada mogli osigurati potrebna sredstva za izgradnju i dovršetak radova. Naravno, ulaganja nastavljamo i dalje pa tako uskoro očekujemo početak radova na cjelokupnoj rekonstrukciji ceste kroz ova dva naselja sa dugoočekivanim nogostupom – istaknula je Marija Šarić – gradonačelnica Pleternice.

Vrijednost radova je 130 tisuća kuna i kao što je već navedeno financirano je sredstvima proračuna Grada.
Predsjednik Mjesnog odbora Frkljevci – Kadanovci, Željko Jagodić je iskazao zadovoljstvo i zahvalnost zbog dovršetka radova

– Drago nam je da smo nastavili odličnu suradnju sa Gradom koju smo uvijek imali, mislim da se iz brojnih radova i poboljšanja uvjeta života u naša dva naselja može vidjeti kako svi dišemo zajedno sa ciljem podizanja standarda. Željno iščekujemo početak radova na rekonstrukciji ceste i izgradnju nogostupa – ističe Jagodić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *