Doživite nezaboravno iskustvo berbe i zabave s ekipom u vinariji Kutjevo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Završilo je još jedno uzbudljivo ljetovanje, a s dolaskom jeseni dolaze prilike za idealne ugodne dane puni pozitive. Kako bismo obogatili ovu predivnu sezonu, vinarija Kutjevo organizira Berba Day – jedinstven događaj koji garantira nevjerojatnu zabavu i dobru energiju! Rujan u Slavoniji uvijek je aktivan i radan, vinogradi su bogati plodonosnim bobama grožđa idealnim za branje i pretvaranje u ukusnu vinsku harmoniju. Zašto i vi ne bi pridonijeli procesu stvaranja vina, maknuli se od svakodnevne radne rutine i usput se fenomenalno zabavili? Konačno to možete izrealizirati jer sve spomenuto vinarija Kutjevo nudi u programu koji je pomno osmislila za sve vas željne kreativne rekreacije.

Program je koncipiran tako da vam cijeli dan bude ispunjen raznim aktivnostima, a fina eno gastro ponuda sastavni je dio. Nakon dolaska u srce Zlatne doline, Kutjevo, dočekat će vas gostoljubivi domaćini istoimene najstarije i najpoznatije vinarije u Hrvatskoj. Nakon kratke okrijepe, zaputit ćete se na Vinkomir, čuveni vinograd koji je posebnu vrijednost imao još za vrijeme Turkovića kada je i izgrađena istoimena vila koja pruža nezaboravan panoramski pogled na cijelu Vallis Aureu. Tamo ćete nazdraviti uz dobro poznati pjenušac Maximo Brut, a organizatori će se potruditi kako bi vam pomno predstavili restoran Slavonska kuća koji se uskoro otvara na spomenutom položaju, samu vinariju kao i vinogradarske položaje koji krase ovaj brežuljkasti kraj. Nakon opisanog, dobit ćete opremu za branje najboljih grozdova ovoga kraja. Kako vam sam proces branja ne bi bio monoton i dosadan, domaćini će organizirati i razne igre koje će zasad ostati tajna.

Najbrži berač, odnosno onaj koji ubere najviše grožđa osvojit će butelju nagrađivanog novog proizvoda Graševine Vinkomir. No ne brinite! Ni ostatak sudionika neće otići kući praznih ruku. Naime, svi sudionici dobit će čaše s logom Kutjeva za degustaciju i, naposlijetku, butelju vina u zamjenu za ubrano grožđe. Dakle, sve što uberete zamijenit ćemo za vrijednost butelje koje ćete ponijeti kući. Uz dobru zabavu i aktivnu berbu, uživat ćete u vrhunskim autohtonim proizvodima gastronomske ponude naših domaćih opg-ovaca i naravno, kutjevačkim čuvenim vinima.

Uz navedeno, u ponudi je i obilazak starog te novog podruma, kao i atraktivnog Trezora 1232 i znamenite Arhive vina koja čuva butelje još od 1960. Nudi se i mogućnost obilaska Muzeja vinarije i Vinoteke kako bi upotpunili cjelokupni program.

Zvuči primamljivo? Ugrabite svoje mjesto i prijavite se putem linka ili nazovite na telefonski broj: +385 99 3799 822 ili e-mail: [email protected] što prije jer je broj sudionika ograničen, a odlična atmosfera zagarantirana. Ova ponuda vrijedi do kraja berbe – sredine listopada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)