Doznali smo tko je pošteni zaposlenik Tekije koji je vratio novčanik s nemalom svotom novca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U posljednjih nekoliko mjeseci, nekoliko puta smo od naših čitatelja zaprimili molbe za objavom o izgubljenom novčaniku. Na veliku žalost, niti jedna do posljednje objave nije imala sretan kraj, nesretni vlasnici su ostali i bez novca i bez brojnih dokumenata koje su ponovno morali izraditi. No jučerašnja priča je dobila sretan kraj zahvaljujući poštenom sugrađaninu i zaposleniku gradske tvrtke Tekija d.o.o. gospodinu Oliveru Hrmiću koji je pronašao novčanik i vratio ga na kućnu adresu.
Kako nam govori gospođa Ana koja je izgubila novčanik, uz dokumente je imala i poveću svotu novca namijenjenu za plaćanje fakulteta za svog sina. “Gospodinu sam dala i malu nagradu za vraćanje novčanika, neznatno za iznos u njemu i dokumente koje bih morala raditi. Zahvalna sam mu neizmjerno jer je on dokaz da još ima dobrih i poštenih ljudi” – komentirala je sretno gospođa koja je imala sreću što još uvijek postoje ljudi poput gospodina Hrmića.

Za komentar smo pitali i direktora tvrtke Tekija d.o.o. gospodina Antu Bekića koji nam je potvrdio da se radi o njihovom zaposleniku iz odjela vodoopskrbe Oliveru Hrmiću.
Ustvrdio je direktor Bekić da Oliver s ničime nije isticao svoj čin i da su svi iz tvrtke više nego ponosni što imaju takvog prijatelja i radnog kolegu u svojim redovima!
Čestitka i od portala Požeški.hr gospodinu Hrmiću koji je pokazao veliko srce i ljudskost!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *