Dr.sc. Dinko Zima izabran za novog predsjednika Atletskog kluba Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – U prostorijama Hrvatske gorske službe spašavanja – Stanice Požega jučer je održana izborna sjednica Skupštine Atletskog kluba Požega.  Za predsjednika je izabran Dinko Zima, za potpredsjednika Đuro Inok a za tajnicu kluba Ivana Zelenika – prenosi Požeški športski savez.

U Nadzornom odboru su dosadašnja predsjednica Marijana Švajda te Tanja Paripović i Franjo Herijan.

Na izbornoj skupštini je izglasan i plan rada za 2023. godinu u kojem je naglasak na odlascima na utrke, posebice državna prvenstva, kao i kros utrke sa mlađim kategorijama te organizaciji tradicionalnih utrka, prije svega Memorijala Zvonka Panežića (48. izdanje – 23. 04. 2023.) i The trail of Sokol. 

Atletski klub Požega postoji tako i 25 godina nakon što im je bezobzirno uništen njihov sportski objekt, iako bez osnovnih uvjeta za rad te je preživio samo zahvaljujući skupini entuzijasta, a to su Krešimir Valentić, Ivan Vitenberg, Đuro Inok, Manuel Čarđić, Marijana Švajda, Vesna Janković, Kruno Budimir, Aleksandar Buranji, Dinko Zima, Vinko Pisarović, Vedran Jesenović, Duško Panjković i ostali koji su požešku atletiku održavali na životu nastupajući na brojnim utrkama diljem države.

Požega tako nažalost i dalje ostaje najveći grad u Hrvatskoj koji nema atletsku stazu dok je Požeško – slavonska županija jedina županija u državi koja nema takav sportski objekt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *