Dr. sc. Pero Kuterovac održao predavanje “Prevencija ozljeda” u sklopu Rukometnog turnira “Požeški dječaci”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održano zanimljivo predavanje s temom “Prevencija ozljeda“. Požeškim trenerima, sportašima, sportskim djelatnicima i zainteresiranim građanima predavač je bio dr. sc. Pero Kuterovac, poznati hrvatski kondicijski trener – prenosi Požeški športski savez.

U 90 minuta koliko je trajao ovaj zanimljivi seminar Kuterovac je predočio brojne korisne informacije o prevenciji ozljeda. Na predavanju je bilo šesdesetak nazočnih koji su postavili i brojna pitanja na koja im je Kuterovac ponudio jasne i stručne odgovore. 

Pero Kuterovac proglašen je najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj postigavši velike uspjehe u kontinuitetu. Svoja znanja prenio je sportašima u ekipnim i pojedinačnim sportovima (vaterpolo, plivanje, rukomet, veslanje, boks i dr.) s kojima je sudjelovao u osvajanjima odličja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim natjecanjima.

Organizator ovog predavanja bilo je Sportsko društvo Lopta i požeški rukometni trener Hrvoje Jurković, a održano je u sklopu tradicionalnog Rukometnog turnira “Požeški dječaci 2024”

Ovo je već treće predavanje u posljednje tri godine koje je ovaj poznati i svjetski priznati stručnjak na poziv Hrvoja Jurkovića održao u Požegi. Prvo predavanje Pero Kuterovac održao je 14. 04. 2022., a tema je bila “Dugoročni razvoj mladih sportaša” dok je drugo predavanje je bilo 25. 06. 2023. s temom “Pravilna prehrana mladih sportaša”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *