Druga ŽNL ipak sa 8 klubova kao i prošle sezone, Ovčare odustale od natjecanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Iako je nakon plenuma klubova koji je održan 10. kolovoza, bio poznat i raspored natjecanja 2. Županijske nogometne lige Požeško – slavonske u kojoj je u natjecateljskoj sezoni 2022./2023. trebalo nastupati 9 klubova zato što se ponovno aktivirala Slavonija (Prekopakra) ipak će na kraju liga ipak imati 8 klubova kao i prošle godine – prenosi Požeški športski savez.

Od natjecanja je prije par dana odustao Nogometni klub Ovčare pa će u jesenskom dijelu biti 7 kola, a ne 9. Napravljen je već i novi raspored natjecanja. Prvenstvo kreće 04. rujna, a prvi dio sezone završava već 16. listopada susretima 7. kola.

U 1. kolu, u nedjelju, 04. rujna s početkom u 17,15 sati sastaju se Lipa (Stara Lipa) – Hrvatski dragovoljac (Drenovac), Slavonija (Prekopakra) – Graničar (Bučje), Eminovci – Dinamo (Badljevina) i Sulkovci – BSK Biškupci.

Nogometaši Lipe nastavljaju s pripremama za novu sezonu pa su tako u nedjelju, 21. kolovoza, u četvrtoj pripremnoj utakmici gostovali u Eminovcima gdje su istoimenog domaćina pobijedili rezultatom 0:1. Pogodak odluke postigao je Karlo Kerepčić u 89. minuti. Generalka za prvenstvo igračima Lipe bit će susret s juniorima Požege koji će se odigrati u nedjelju, 28. kolovoza s početkom u 17,30 sati u Požegi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika