Dva plesna natjecanja ovog vikenda u Požegi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U organizaciji Plesnog studija Marine Mihelčić ovog vikenda u Požegi će se održati dva najveća do sada plesna natjecanja koja će u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” okupiti više od 1.000 plesača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Sjeverne Makedonije. Program je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Požega i uz potporu Turističke zajednice Grada Požege – prenosi Grad Požega.

Dance World Cup prestižno je natjecanje i najveći plesni spektakl, a ujedno i kvalifikacijsko natjecanje za DWC Svjetsko prvenstvo u Pragu koje traje 10 dana i na koje dolaze najbolji svjetski plesači. Natjecanje okuplja neke od najrenomiranijih plesnih stručnjaka iz cijelog svijeta, ističe vrhunsku kvalitetu plesa i naglašava važnost stručnih sudaca i jedinstvenih prednosti koje pruža prolazak na svjetsko natjecanje, takozvanu olimpijadu plesa koja će se ove godine održati u Pragu.

Cro Dance Challenge natjecanje se odvija paralelno i posebno je osmišljeno kako bi pružilo priliku i motivaciju za sve plesače koji se još uvijek uspinju ljestvicom plesnog umijeća. Natječu se plesni klubovi i plesači iz Požege, Nove Gradiške, Osijeka, Zagreba, Rijeke, Pakraca, Lipika, Pleternice, Voćina, Nove Kapele, Jakšića, Brestovca, Kaptola, Kutjeva, Samobora, Đakova, Kraljevice te Mostara i Celja. Najbolji plesači bit će nagrađeni ne samo priznanjima, medaljama i peharima već i posebnim nagradama.

Za sve zainteresirane, ulaz u dvoranu je besplatan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)