Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i vožnja bez vozačke dozvole pod utjecajem alkohola

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U četvrtak 12. listopada 2023., oko 9 sati, u ulici Dalmatinskoj u Požegi, nepoznat vozač koji je upravljao je nepoznatim vozilom, na neutvrđen je način udario u parkirani moped u vlasništvu 47 godišnjaka, koji je od udara pao na tlo. Nakon nesreće, počinitelj za kojim se traga, udaljio se s mjesta događaja prometne nesreće, a da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozili s kojim je uzrokovao nesreću.

Istoga dana, oko 10.40 sati, u Ulici Stjepana Radića u Mihaljevicima, zbog nepropisno smještenog i neosiguranog tereta (kukuruz), na priključnom vozilu koje je bilo pridodano teretnom automobilu, kojim je upravljao 39-godišnjak, prilikom mimoilaženja navedenog skupa vozila s osobnim vozilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 63-godišnjak, došlo je do rasipanja kukuruza s priključnog vozila i pada na osobno vozilo kojim upravljao 63-godišnjak. Vozaču teretnog automobila na mjestu događaja uručena je obavijest zbog počinjenog prekršaja nepropisno smještenog i neosiguranog tereta koji se rasipao s vozila. 

Također u četvrtak, 12. listopada 2023., oko 22.45 sati, na Županijskoj cesti  4030 (Orahovica – Petrov vrh – Kutjevo), policijski službenici su u prometu zatekli 51-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 51-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *