Ekipa Dnevnika Nove TV iznenadila štićenike doma za djecu u Lipiku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dnevnik Nove TV ovog je Božića donio posebno blagdansko izdanje svoje rubrike Poziv koja se emitira svake nedjelje. Ovog puta uputili su se u Lipik kako bi djeci iz dječjeg doma uljepšali ovo božićno vrijeme – piše Dnevnik.hr.
Prostorijama dječjeg doma u Lipiku najčešće odzvanjaju pjesme Petra Graše, a malim je stanarima omiljena Fritula, stoga ih je ekipa Poziva odlučila iznenaditi upravo gostovanjem njihova omiljenog pjevača.

Kad je dobio ovaj poziv, Grašo nije dvojio: ”Nije bilo uopće u pitanju, pogotovo kad se radi o djeci. Za sve što je u životu vezano za djecu ja sam na raspolaganju, a kad sam vidio kako su dobri pjevači, kako su veseli, radost je bila još veća”.
No, nije u domu sve pjesma. Brojni problemi muče djecu i odgajatelje u Lipiku, a najveći je svakako infrastruktura koja zahtjeva hitne zahvate.
“U ovom trenutku, ono u što najviše moramo ulagati je zamjena vanjske stolarije, koja je stara 30 godina, te dijela krovišta i vanjskih dječjih igrališta kako bismo poboljšali i osigurali uvjete za igru djece i njihovo slobodno vrijeme”, rekao je ravnatelj Doma Ivan Pušćenik.

Dječji dom Lipik nedavno je proslavio 100 godina postojanja tijekom kojeg je primio tisuće djece, koja su iz različitih razloga ostala bez roditeljske skrbi.
Cijelu priču pogledajte u prilogu.
Ako želite pomoći javite se na mail [email protected] ili na broj 098 161 04 33.
Pomoći možete i uplatom na tekući račun:
IBAN: HR9523900011100014245 (Hrvatska poštanska banka)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *