EKSKLUZIVNO: ‘Ako Plenković smijeni Natašu Tramišak, osmero saborskih zastupnika HDZ-a glasat će protiv takve rekonstrukcije i tako srušiti i premijera i Vladu’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


‘ON NE VJERUJE NIKOME, a sada više nitko zbog toga ne vjeruje njemu’, izgovorio je jedan od najistaknutijih ministara i najbližih suradnika Andreja Plenkovića. Pripreme za političku detronizaciju premijera i predsjednika HDZ-a Nacionalovi izvori pripisuju Gordanu Jandrokoviću, Davoru Božinoviću i Ivanu Anušiću

Bude li insistirao na rekonstrukciji Vlade koja bi uključivala smjenu ministrice Nataše Tramišak, Andrej Plenković mogao bi ostati bez većine u Saboru.
Tu šokantnu informaciju Nacionalu je otkrio visoki politički izvor iz HDZ-a, potvrđujući tako da se prvi put nakon 2016., kada je to prije vlastitog političkog potonuća učinio tadašnji predsjednik stranke Tomislav Karamarko, u dijelu HDZ-a opet počinje spominjati mogućnost da dio saborskih zastupnika HDZ-a uskrati povjerenje vlastitoj vladi.
Ta eksplozivna tvrdnja praktički znači da se zbog Nataše Tramišak dio HDZ-a sprema rušiti Andreja Plenkovića, vlastitog premijera i predsjednika stranke. Ali ti su razlozi u biti i puno dublji.

Izvor: Nacional

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika