“Evo kako požeški bahati šoferčina parkira na stazu i na mjesto predviđeno za lakši izlazak invalida”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Novi fotonalaz “domišljatog” i naravno nepropisnog parkiranja dobili smo na redakcijski e-mail od našeg čitatelja uz opis “Evo kako požeški bahati šoferčina parkira na stazu i na mjesto predviđeno za lakši izlazak invalida.”

Naime, vozač automobila marke Dacia, postavio je ljestvicu visoko, rekli bismo sportskim žargonom i teško će drugi uspjeti jednim parkiranjem napraviti ovoliko prekršaja. Osim što je automobil parkiran na iscrtanom dijelu koje u ovom slučaju služi da bi invalid lakše može izaći iz automobila, parkirao je i na pješačkoj stazi, dakle nema niti “tragova” parkirnog mjesta s čime krši čak dva prekršaja. Ovog puta se čitatelji neće moći pozivati da mu je netko smetao s neke strane ili da su parkinzi loše obilježeni. Ovdje se radi o bahatosti koju se nadamo da će nadležni propisno kazniti!

Napomenimo da se ovdje nije radilo o “kraćem zadržavanju” već da je automobil bio parkiran gotovo sat vremena i nije imao upaljena “sva četiri svjetla”, dakle tu je ovaj bezobzirni vozač parkirao i otišao svojim putem. Kako neslužbeno doznajemo iz Grada Požege, od jučer su uvedene nove smjene prometnim redarima te će sada po jedan prometni redar raditi u jednoj dopodnevnoj, a drugi u poslijepodnevnoj smjeni. Nadamo se da će ova odluka donijeti rezultate i da će se bahatim pojedincima napokon stati na kraj.
U nastavku možete pogledati fotografije ovog parkiranja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika