[FOTO] Tamburaški sastav “Žeteoci” pobjednik 47. “Zlatnog glasa Zlatne doline”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U osnovnoj školi Vilima Korajca u Kaptolu, sinoć je održana tradicionalna 47. po redu manifestacija pod nazivom “Zlatni glas Zlatne doline”.
Na sinoćnjem događaju, natjecalo se ukupno 23 izvođača, no mjesta je bilo samo za troje najboljih. Natjecanje je bilo u dvije kategorije a to je prema ocjenama stručnog žirija i prema ocjenama publike.


Tako su prema glasovima publike najbolji bili izvođači iz Tamburaškog sastavaČardaš kojima je pripala i nagrada koju dodjeljuje Požeško – slavonska županija u iznosu od 3.000,00 kuna.
Prema odluci publike drugo mjesto osvojio je Dragan Kapčević, kao i nagradu općine Kaptol u iznosu od 2.000,00 kuna.
Treće mjesto osvojila je Katarina Mihaljević. Nagrada za treće mjesto iznosi 1.500,00 kuna i dodjeljuje ju također Općina Kaptol.

Prema stručnom žiriju sastavljenom od četveročlane komisije, odluka je bila sljedeća: treće mjesto pripalo je tamburaškom sastavu Ambar iz Novske. Drugo mjesto pripalo je Željku Witovskom iz Osijeka.
Pobjednici 47. “Zlatnog glasa Zlatne doline” postali su Tamburaški sastav Žeteoci iz Osijeka koji će osim laskave titule kao pobjednik nastupiti na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije. Sve pohvale organizatorima, bilo je odlično!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika