[FOTO] Antun Nigović novi predsjednik Domovinskog pokreta Kutjevo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Sinoć je u Ribarskoj kući Lukač u Lukaču održana izborna skupština Domovinskog pokreta, gradske organizacije Kutjevo. Na skupštini je uz domaćina, predsjednika Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije dr.sc. Gorana Ribičića, prisustvovao i izaslanik predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave i predsjednik Domovinskog pokreta Sisačko-moslavačke županije Damir Markuš.

Nakon što je predsjednik Županijske organizacije Ribičić pozdravio sve nazočne i zahvalio na dolasku, pristupilo se izboru za novo vodstvo gradske organizacije Kutjevo. Tako je jednoglasno za novog predsjednika izabran Antun Nigović iz Ovčara, dok je za potpredsjednik izabran Damir Razumović iz Kutjeva. U predsjedništvo ogranka izabrani su: Alen Hruška, Ivan Farkaš i Denis Blažević.

Prisutnima se obratio i izaslanik predsjednika Domovinskog pokreta Damir Markuš. “Tko će, ako nećemo mi. Mi koji smo bili u Domovinskom ratu, znamo da ovo nije Hrvatska za kakvu su ginuli najhrabriji sinovi i kćeri. Ogranci se lagano dižu po cijeloj Hrvatskoj, a ljudima je došlo preko glave. Od Hrvatske imamo sam H od Hrvatske, samo okvir, ali sadržaj treba itekako urediti i zato je ovdje Domovinski pokret. Znam da se nitko ne želi baviti politikom, međutim politika nas tjera da se bavimo i mi njima, jer ovo što rade od Hrvatske države, to se zove izdaja nacionalnih Hrvatskih interesa. Doći će dan kada će im se suditi, ako ne na ovom zemaljskom sudu, ima gore dragi Bog” – naglasio je Markuš.

Naposljetku su se nazočnima obratili i predsjednici gradskih i općinskih organizacija Požeško-slavonske županije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)