[FOTO] Gradonačelnica Pleternice Marija Šarić darivala 22 bebe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jučer je u Dječjem vrtiću Tratinčica u Pleternici održan prijem najmlađih stanovnika grada Pleternice, a ukupno njih dvadesetdvoje. Sve njih je ugostila gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić u pratnji ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica Nikoline Hačka koja je zaželjela dobrodošlicu budućim vrtićarcima te im je nakon prijema pokazala vrtić i sve što se u njemu pruža.

Gradonačelnica Šarić naglasila je kako radovi na novom Dječjem vrtiću u Kuzmici napreduju po planu, a sve kako bi svojim sugrađanima osigurali što bolje uvjete za život.
„Drago mi je da se vidimo nakon pandemijskih godina, da se možemo opet okupiti ovako te održati naš lijepi običaj. Pokušavamo biti spremni da kad vaša djeca stanu na noge, da imamo dovoljno prostora za primiti sve mališane. Osim toga, Grad Pleternica stoji uz vas sa svojim potporama, osim ovih za novorođenčad, imamo dječji doplatak za svako dijete. Nakon toga slijede potpore kroz školovanje, za radne bilježnice, za mlade obitelji – jako je puno toga što se trudimo uvesti. Uz sav sadržaj koji imamo, zajedno sa našim ustanovama i udrugama se trudimo osigurati da vaša djeca imaju jedno sadržajno odrastanje, te da vi budete zadovoljni kao mlade obitelji.“ – rekla je gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)