[FOTO] HPD Gojzerica: Izlet na Požešku goru s društvom Naša djeca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na poziv Društva Naša djeca grada Požege za sudjelovanje u dječjem tjednu, HPD Gojzerica se rado odazvala i kako se najbolje uključiti nego organizirati izlet na ovakav divan i sunčan dan!

Okupili su se na Trgu sv. Terezije Avilske, brzinski odradili slikanje i uputili se put Požeške gore. Tijekom izleta bilo je puno smijeha, pozitivne energije, divljenja ljepoti Požeške gore i pogledu na naš divan grad! Fotke i selfiji su padali na gotovo svakom koraku, a kako i ne bi kada je sve puno divljenja. Kod Grginog dola otisnuli su se na Požešku goru, prošli su pored crkve sv. Vida i odradili tamo pauzu za sendvič, koju čokoladicu i sokić te nastavili svoj put prema polju lavande koje je svojim mirisom oduševilo. Kratku pauzu su odradili i u polju lavande uživajući u ugodnim mirisima koje je lavanda pružila, a potom su se zaputili na početnu točku i tamo se rastali. HPD Gojzerica se zahvaljuje svima koji su se odazvali ovom divnom izletu, pogotovo hvala vodičima Martini, Aniti i Ani, Domagoju, Zrinki i Andrei. Tu je bila i pratnja iz HGSS stanice Požega, Željko i Marijana, dvojac koji je hendlao sve kao pravi profesionalci, što i jesu!

HPD Gojzerica nastavlja dalje sa svojim aktivnostima, popratite ih putem njihove Facebook stranice ili weba https://hpdgojzerica.hr/ jer su za jesen i zimu pripremili pregršt aktivnosti za velike i male, za malo jače hodačeni rekreativce.

Ana Kesić – voditeljica Društvene sekcije
HPD Gojzerica Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *