[FOTO] HPD Gojzerica: Izlet na Požešku goru s društvom Naša djeca

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Na poziv Društva Naša djeca grada Požege za sudjelovanje u dječjem tjednu, HPD Gojzerica se rado odazvala i kako se najbolje uključiti nego organizirati izlet na ovakav divan i sunčan dan!

Okupili su se na Trgu sv. Terezije Avilske, brzinski odradili slikanje i uputili se put Požeške gore. Tijekom izleta bilo je puno smijeha, pozitivne energije, divljenja ljepoti Požeške gore i pogledu na naš divan grad! Fotke i selfiji su padali na gotovo svakom koraku, a kako i ne bi kada je sve puno divljenja. Kod Grginog dola otisnuli su se na Požešku goru, prošli su pored crkve sv. Vida i odradili tamo pauzu za sendvič, koju čokoladicu i sokić te nastavili svoj put prema polju lavande koje je svojim mirisom oduševilo. Kratku pauzu su odradili i u polju lavande uživajući u ugodnim mirisima koje je lavanda pružila, a potom su se zaputili na početnu točku i tamo se rastali. HPD Gojzerica se zahvaljuje svima koji su se odazvali ovom divnom izletu, pogotovo hvala vodičima Martini, Aniti i Ani, Domagoju, Zrinki i Andrei. Tu je bila i pratnja iz HGSS stanice Požega, Željko i Marijana, dvojac koji je hendlao sve kao pravi profesionalci, što i jesu!

HPD Gojzerica nastavlja dalje sa svojim aktivnostima, popratite ih putem njihove Facebook stranice ili weba https://hpdgojzerica.hr/ jer su za jesen i zimu pripremili pregršt aktivnosti za velike i male, za malo jače hodačeni rekreativce.

Ana Kesić – voditeljica Društvene sekcije
HPD Gojzerica Požega

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)