[FOTO] Ivana Krajina izabrana za Miss Požeško-slavonske županije, Dora Dračić prva pratilja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Drugu godinu zaredom u Kutjevu je održan značajan događaj – izbor nove Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2024. godine. Iako je, kao i prošle godine, događaj trebao biti održan na Trgu Graševine, zbog lošeg vremena preseljen je u Kinodvoranu Kutjevo – prenosi Kutjevački.hr

Prije predstavljanja kandidatkinja i samog izbora Miss, gradonačelnik Kutjeva, Josip Budimir, srdačno je pozdravio sve prisutne i zahvalio na podršci te zaželio svima ugodan boravak i sreću natjecateljicama.

Na pozornici se predstavilo sedam iznimno lijepih djevojaka koje su svojom elegancijom i šarmom osvajale srca publike: Laura Dasović, Gabrijela Ivanković, Mirta Bagović, Dora Dračić, Ivana Krajina, Ines Opačić i Gabrijela Hrmić. Osim natjecateljica, događaj su dodatno uveličali nastupi pjevača Amira Kazića Lea i Bernarde Bobovečki.

Nakon pažljivog razmatranja žirija, titulu Miss Požeško-slavonske županije osvojila je Ivana Krajina. Titulu prve pratilje osvojila je Dora Dračić, dok se titula druge pratilje po novim pravilima više ne bira.

Lentu je pobjednici uručio gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, dok ju je vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta ‘okrunila’ Iva Loparić Kontek.

Ivana Krajina ima 23 godine. Studentica je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva u fakultetskom zboru Axis. Povremeno volontira na fakultetu, u sklopu Teddy bear hospital te u radu s osobama s Downom u udruzi Rijeka 21.

Dora Dračić ima 18 godina i odlična je učenica Opće gimnazije u Zagrebu. Članica je modne agencije Models by Danijela Galeković. Bavi se glumom od svoje sedme godine i polaznica je dramskog učilišta. Bavila se plesom i svirala klavir u glazbenoj školi. Svoju ljubav prema glazbi ostvarila je i pjevanjem u zboru. Voli putovati, a slobodno vrijeme često provodi baveći se sportskim aktivnostima u prirodi. Govori engleski i talijanski.

Pobjednica će imati čast predstavljati svoju županiju na nacionalnom izboru za Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Čestitke svim natjecateljicama na njihovom trudu i ljepoti te organizatorima na uspješnoj provedbi ovog događaja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)