[FOTO] Izabrano novo vodstvo Domovinskog pokreta Grada Požege

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Večeras je s početkom u 17:00 sati u Restoranu Cool u Požegi, održana Izborna skupština ogranka Domovinskog pokreta Grada Požege.
Na samom početku, sve prisutne pozdravio je predsjednik Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije dr.sc. Goran Ribičić.
Predsjednica verifikacijske komisije Tamara Kovačević Mandić ustvrdila je da imaju kvorum za provođenje današnje izborne skupštine.
Nakon iznesenih točki dnevnog reda, prešlo se na glasanje te je za predsjednika Domovinskog pokreta Grada Požege izabran Igor Gacik. Za potpredsjednike Domovinskog pokreta Grada Požege izabrani su Lea Vuković i Krunoslav Podoljak.
Za članove predsjedništva izabrani su: Damir Šimić, Ilija Bagarić, Tamara Kovačević Mandić, Vesna Crnković i Mario Đakić.

Novoizabrani predsjednik Igor Gacik između ostaloga ustvrdio je da se nešto mora promijeniti za boljitak našeg grada i da gradu treba nekakva alternativa i da se nada da su to upravo oni.
“Ne volim puno pričati, volim puno raditi, naša vrata su svima otvorena. Sve odluke ćemo donositi zajednički u najboljem interesu za sve, a ne samo pojedinci kako je bila praksa prije. Ovo je velika čast, ali i velika obveza” – konstatirao je novoizabrani predsjednik Gacik.

Na Izbornoj skupštini sudjelovao je predsjednik Domovinskog pokreta i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.
Predsjednik Penava ustvrdio je da je Domovinski pokret jedini koji mogu promijeniti stvari u Požegi.
“Nije fer i korektno očekivati da to za Požegu naprave Pleterničani, to sigurno nije opcija. Domovinski pokret je taj koji treba primjenjivati taj Hrvatski pristup osviještenosti s činjenicom da imamo svoju državu i da je moramo sami urediti najbolje kako znamo i umijemo. Moramo shvatiti da je Hrvatska iznad svih pojedinačno, ali i iznad Domovinskog pokreta, ali i iznad HDZ-a i SDP-a koji su nas do sad imali čast voditi, ali nisu nas doveli na ne znam kakve dobre grane. Meni je osobno stvarno nestvarno da HDZ vlada ovdje na lokalnom području i nakon gospodina Lucića, a čujem i da su opet molili produljenje odgode izvršenja kazne. Opet ta politika dominira, opet Pleternica, ja razumijem tu tematiku jer dolazimo iz Vukovara, gdje smo sličnu situaciju imali u Vinkovcima – rekao je između ostaloga predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)