[FOTO] Komunalac Požega: Spremni smo za novu sezonu snijega i poledice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Službeno je započela nova sezona zimskih uvjeta na kolnicima, a time i rad zimske službe koju u skladu s Planom rada zimske službe za područje grada Požege i prigradskih naselja obavlja Komunalac Požega d.o.o.

  • Za novu sezonu snijega i poledice spremno je desetak vozila za čišćenje prometnica, pješačke zone i nogostupa te 100 tona soli čije će se količine, bude li potrebno, dodatno povećavati – istaknuo je na smotri zimske službe Domagoj Lovrić, direktor Komunalca Požega d.o.o. ujedno i dežurni organizator službe.
  • Djelatnici uključeni u rad zimske službe na raspolaganju su 24 sata. Svakodnevno pratimo vremenske uvjete na temelju kojih će dežurni organizator u suradnji s gradskim službama donositi odluke o intervencijama koje je potrebno poduzeti – pojasnio je Lovrić podsjećajući da građani koji stanuju u brdskim dijelovima grada sol za posipanje kao i dosadašnjih godina mogu preuzeti u Vukovarskoj 8. U funkciji je i dežurni broj zimske službe 099/49 09 481 na koji građani mogu nazvati i ukazati na eventualne poteškoće iz djelokruga rada zimske službe.

Redoslijed i prvenstvo čišćenja gradskih ulica određuje se s obzirom na važnost ulica, lokaciju zdravstvenih i ostalih javnih službi te frekvenciju prometa prema određenim zonama prioriteta.
Pregled vozila koja će se koristiti za rad zimske službe obavili su Mario Matijević i Tomislav Mrđenović iz PU požeško-slavonske – prenosi Komunalac Požega d.o.o.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *