[FOTO] Koncertom Alena Kovačevića i Ružice Maurus završile Kazališne ljetne večeri 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Kazališne ljetne večeri 2023. godine započele su 28. lipnja 2023. godine komedijom “Otvoreni brak” u kojoj glume Matija Prskalo i Slavko Juraga, a završile su sinoć koncertom Alena Kovačevića, Ružice Maurus i Mateja Podgorščaka. Prije početka koncerta, održana je komedija “Puni pansion”.
Prigodnim riječima povodom završetka Kazališnih ljetnih večeri obratila se i ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović: “Zadnja večer Kazališnih ljetnih večeri je u tijeku. Hvala vam svima na dolascima, zaista smo prezadovoljni posjećenošću. Želim vam da uživate, da se opustite i da se prepustite jednoj lijepoj večeri”.
Koncert su došli popratiti i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović i direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda.
Za kraj se može samo pohvaliti ove Kazališne ljetne večeri, a da su bile izvrsne, najbolji pokazatelj je to da se na svakom događaju tražila stolica više. Ako se Požežanke i Požežane uspjelo “odvući” u kazalište, to znači samo jedno, bilo je odlično.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)