[FOTO] Koncertom Alena Kovačevića i Ružice Maurus završile Kazališne ljetne večeri 2023.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kazališne ljetne večeri 2023. godine započele su 28. lipnja 2023. godine komedijom “Otvoreni brak” u kojoj glume Matija Prskalo i Slavko Juraga, a završile su sinoć koncertom Alena Kovačevića, Ružice Maurus i Mateja Podgorščaka. Prije početka koncerta, održana je komedija “Puni pansion”.
Prigodnim riječima povodom završetka Kazališnih ljetnih večeri obratila se i ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović: “Zadnja večer Kazališnih ljetnih večeri je u tijeku. Hvala vam svima na dolascima, zaista smo prezadovoljni posjećenošću. Želim vam da uživate, da se opustite i da se prepustite jednoj lijepoj večeri”.
Koncert su došli popratiti i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović i direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda.
Za kraj se može samo pohvaliti ove Kazališne ljetne večeri, a da su bile izvrsne, najbolji pokazatelj je to da se na svakom događaju tražila stolica više. Ako se Požežanke i Požežane uspjelo “odvući” u kazalište, to znači samo jedno, bilo je odlično.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *