[FOTO] Kutjevo d.d. predstavilo jedinstveni projekt “Restoran Slavonska kuća “

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Danas je u neposrednoj blizini Vile Vinkomir u Kutjevu, Vinarija Kutjevo d.d. s ponosom predstavila svoj ambiciozan, ali ponajprije jedinstveni projekt pod nazivom “Restoran Slavonska kuća“. Predstavnici medija, imali su čast vidjeti kako napreduju radovi na objektu koji će podići ljestvicu, ne samo u Kutjevu, ili Požeško-slavonskoj županiji, već u Republici Hrvatskoj, kao i puno šire.
Prije samog početka obilaska radova na projektu “Slavonske kuće”, vinarija je, kao i inače bila pravi domaćin te predstavnicima medija, uz čarobni pogled na Kutjevački krajolik, omogućila uživanje u jednima od najboljih vina na svijetu, vinima Kutjeva d.d.

Na početku obilaska objekta koji se nalazi u poodmakloj fazi radova, veličine 604 metra kvadratna, prvo je na red došao obilazak restorana kojemu će se teško pronaći konkurencija. Moderna arhitektura u spoju s vinskom pričom, posjetitelje neće moći ostaviti ravnodušnima.

Slavonska Kuća će biti otmjeni “a la carte restoran” kome će u središtu pažnje biti premium vina Kutjeva d.d., što znači da se neće koristiti isključivo za potrebe Vinarije Kutjeva d.d. i njihove partnere, već će imati komercijalnu svrhu, nego će biti dostupan za sve.
Restoran će nuditi 45-60 sjedećih mjesta, uz dodatnih 15 koja će se prilagođavati potrebama klijenata.
Kao dodatak restoranu, bit će smještajni kapaciteti, a Uprava Vinarije Kutjevo d.d. se nada da će ovim projektom potaknuti daljnje proširenje smještajnih kapaciteta, kojih u Kutjevu zasigurno nedostaje. Uz predivne poglede na vinograde i šume, restoran će pružiti luksuzne uvjete gostima. Kutjevo d.d. već je lansiralo posebno vino za ovu prigodu – Graševinu Vinkomir, koje će biti ponosno predstavljeno gostima.

Objekt neće imati klasične sobe za prenoćiti, već dva luksuzna “predsjednička” apartmana iz kojih se prostiru predivni pogledi na Slavonsku ravnicu, vinograde i šume.

Otvorenje Slavonske kuće Vinkomir planira se u prvom mjesecu sljedeće godine, u sklopu manifestacije “Vincelovo”. S obzirom na neiskorišteni turistički potencijal ovog područja, Kutjevo d.d. planira surađivati s lokalnim OPG-ovima kako bi obogatili svoju ponudu i stvorili sinergiju s lokalnom zajednicom gdje ističu da su svim lokalnim OPG-ovima vrata otvorena.

Uskoro će biti raspisan i natječaj za zapošljavanje većeg broja djelatnika koji će upotpuniti sav sjaj i glamur jedinstvenog projekta Vinarije Kutjevo d.d. pod nazivom “Restoran Slavonska kuća”.

Na današnjem događaju sudjelovali su članovi Uprave Kutjeva d.d. Dino Galić i Boro Matijević te predsjednica Nadzornog odbora Kutjeva d.d. Tea Plešić, gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir, direktorica Vinogradarstva i vinarstva u Kutjevu d.d. Mirela Križanović, direktor marketinga Kutjeva d.d Karlo Sajfert, glavni enolog Kutjeva d.d. Ivan Marinclin, direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović, direktorica Turističke zajednice Grada Kutjeva Anita Majstorović, kao i predstavnici Udruge Kutjevački vinari Marija Elena Nikolić i Krunoslav Sontaki.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)