[FOTO] Lovcima održana radionica o lovstvu i lovnoj dokumentaciji

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U velikoj dvorani Županijske komore Požega, Lovački savez Požeško-slavonske županije organizirao je za svoje članice i članove, točnije za lovačke udruge i druge zakupnike lovišta radionicu radi primjene dokumentacije i zakonskih propisa. Radionici je nazočila načelnica Sektora za lovstvo Ministarstva poljoprivrede Dunja Đurinac, Viši savjetnik u Upravi za šumarstvo i lovstvo Domagoj Križaj te domaćini radionice, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović i potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević.

“Ova radionica je u svrhu kako bi vam približili lovnu dokumentaciju. U toku radionice slobodno postavite sva pitanja koja god vas zanimaju, a nadamo se da će vam ova radionica razjasniti neke stvari koje vam možda nisu jasne. Iako ste svi iskusni, nikad nije na odmet naučiti nešto novo” – rekao je Bertelović.

Nakon uvodnog govora predsjednika Lovačkog saveza PSŽ, Branka Bertelovića, izlaganje na radionici pred nešto manje od stotinu sudionika održao je predavač Domagoj Križaj.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)