[FOTO] Mjesni dom Jakšić “Stanica” završen, uređuje se okoliš

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Da se u Općini Jakšić radi na kapitalnim projektima, govori i to da je novi kružni tok i cesta u središtu Jakšića ušla u završnu fazu i da bi stvari danas ili sutra trebale biti gotove, na radost mještana Jakšića, ali i svih onih koji redovno koriste taj prometni pravac.
Osim kružnog toka, a na zadovoljstvo mještana “Stanice”, mjesni dom je završen. Što se tiče same građevine, ona je gotova, no vanjski dio
je ostao nedovršen pa je Općina Jakšić na čelu s načelnikom Ivicom Kovačevićem pronašla dodatna sredstva kako bi se projekt u cijelosti završio.

“Nalazimo se u mjesnom domu Jakšić – Stanica. To je novoizgrađeni dom za potrebe ovog dijela mještana Jakšića, koji je djelomično odvojen od ostatka naselja, a nemaju nikakav prostor društvene namjene, pa smo prije nekoliko godina, u razgovoru s mještanima dogovorili da će se na ovoj lokaciji napraviti ovakav jedan objekt veličine 120 kvadrata.
Dio sredstava iznašli smo iz Ministarstva regionalnog razvoja oko 230 tisuća kuna i to programom prekogranične suradnje, a ostatak do nekakvih 890 tisuća kuna smo riješili iz proračuna u dvije godine. Jedan manji dio ove godine, a ostatak je prošle godine. Zgrada je definitivno završena, ali je ostao nedovršen okoliš, pa smo odlučili kad su još uvijek majstori ovdje, urediti okoliš i da objekt stavimo u funkciju. Očekuje nas još tehnički pregled i dobivanje uporabne dozvole” – ustvrdio je načelnik Ivica Kovačević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *