[FOTO] Na Roštiljadi u Zarilcu prikupljeno 1.810,04 eura za liječenje malog Roka

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Tradicionalna peta po redu Roštiljada u Zarilcu okupila je čak 55 ekipa koje su se okušale u pripremanju najboljeg roštilja. A ukusnoj hrani, prekrasnom vremenu i tamburaškoj glazbi nisu odoljeli ni brojni posjetitelji željni boravka u prirodi i dobre zabave – prenosi Grad Pleternica.

Pridružilo im se i stotinjak sudionika sada već tradicionalne Biciklijade koja je krenula s Trga bećarca prema Zarilcu gdje je uslijedio ručak za sve bicikliste u organizaciji lovačkog društva Vražjak Sesvete, a nakon toga i izvlačenje tombole u kojoj je Ivana Odžić iz Pleternice osvojila bicikl.

U organizaciji uz Turističku zajednicu Grada Pleternice, sudjelovali su i članovi ŠRD Londža Zarilac, lovačkog društva Vražjak Sesvete, MO Zarilac i Udruga Mladi za mlade Pleternice koja je i nositelj Biciklijade, a za dobru atmosferu pobrinuo se POP TS Paori.

Kako je Roštiljada u Zarilcu označila početak grill sezone u Slavoniji, tako je zvuk vatrogasne sirene označio kraj roštiljanja. Ove godine pobjedu je odnijela ekipa pod imenom Luda familija iz Gradca, drugo mjesto osvojila je ekipa Uzorne hrvatske seoske žene, dok je treće mjesto pripalo KUD-u Orljava Pleternica.

Manifestacija je ove godine bila i humanitarnog karaktera jer su se prikupljale donacije za liječenje teško bolesnog četverogodišnjeg dječaka Roka iz Požege za kojeg je prikupljeno 1.810, 04 eura.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)