[FOTO] Načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević darivao 17 novorođenih beba

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Jučer je u prostoru Općine Jakšić, održan svečani prijem u prigodi darivanja novorođene djece s područja Općine Jakšić. Ovaj već tradicionalni čin, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević organizira dva puta na godišnjoj razini, pri čemu se roditeljima novorođenčadi uručuje prigodan novčani dar. Na jučerašnjem svečanom prijemu, novčani darovi uručeni su u ruke 17 roditelja.

“Ove godine prvi put se sastajemo i darujemo 17 beba, odnosno njihove roditelje. Nastavljamo s onime što smo do sada imali praksu, a to je da dva puta godišnje, jednom u lipnju i jednom u prosincu darujemo naše drage nove članove zajednice. Iskreno vam svima čestitam, želim puno zdravlja i uspjeha. Za naše nove članove pripremamo i dogradnju dječjeg vrtića u Jakšiću, a početak bi trebao biti početkom devetog mjeseca. Vrtić će se dograditi u tri odgojne skupine. Sada sve nismo mogli upisati. Vjerujem da ćemo za godinu i pol dana otvoriti dogradnju tog novog dijela vrtića. Odlučili smo danas da bi išli i u renoviranje mjesnog doma u Eminovcima gdje bi još dobili dvije odgojne skupine, jedna bi bila jaslička a jedna vrtićka i vjerujem da bi s tom rekonstrukcijom i nadogradnjom bi imali dovoljno kapaciteta za narednih pet, šest godina” – rekao je načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević.

“Pridružujem se svim željama i čestitkama načelnika. U ime svih članova i vijećnika Općinskog vijeća Općine Jakšić također vas pozdravljam i čestitam, te vam želim puno sreće i uspjeha, ali i još djece, kako bi naša općina imala što više mladih i da vrtiće i škole koje obnavljamo i nadograđujemo možemo popuniti, a za sada s time imamo slatkih briga” – rekao je predsjednik Općinskog vijeća Općine Jakšić Boško Obradović.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)