[FOTO] Novi kutjevački restoran “Slavonska kuća Vinkomir” ostavlja bez daha

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Vinarija Kutjevo d.d. s ponosom će kroz nekoliko dana otvoriti svoj prestižni restoran “Slavonska kuća Vinkomir”. Danas su tu čast kao prvi gosti imali predstavnici medija s kojima vinarija surađuje.

Ovaj izvanredni projekt smješten je usred predivnih vinograda u Vinkomiru i donosi spoj tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma. “Slavonska kuća Vinkomir” nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom. Okruženi prirodnim bogatstvima naših vinograda, gosti će imati priliku uroniti u priču koja seže unatrag do 1232. godine, kroz povijest starog podruma, te doživjeti jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Restoran će nuditi “à la carte” uslugu i bit će prilagođen za organizaciju različitih događanja, s mogućnošću proširenja kapaciteta putem terasa i stajaćih mjesta oko restorana.

Kao dodatak restoranu, osiguran je i smještajni kapacitet u vidu dva luksuzna “predsjednička” apartmana s četiri zvjezdice, a Uprava Vinarije Kutjevo d.d. se nada da će ovim projektom potaknuti daljnje proširenje smještajnih kapaciteta, kojih u Kutjevu zasigurno nedostaje. Uz predivne poglede na vinograde i šume, restoran će pružiti luksuzne uvjete gostima. Kutjevo d.d. već je lansiralo posebno vino za ovu prigodu – Graševinu Vinkomir, koje će biti ponosno predstavljeno gostima.

Iako će otvorenje biti kroz nekoliko dana, iz restorana mole da se u prvim danima gosti najave zbog rezerviranih događanja i drugih rezervacija gostiju.
Rezervaciju možete napraviti putem e-mail adrese: [email protected] ili na kontakt broj 0994750360.

Prizore novog restorana koji ostavljaju bez daha možete pogledati u nastavku članka.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)