Požeška „pješačka zona“ sigurno je za Požežane jedan od omiljenijih dijelova grada.
Smjestila se, rekli bi u „produženom dijelu“ Trga Svetog trojstva, ali i Trga Svete Terezije. U pješačkoj zoni nalazi se nekoliko trgovačkih, poslovnih, ali i ugostiteljskih objekata.
Nažalost, u posljednjih nekoliko tjedana, ali i mjeseci, iz pješačke zone u Požegi, mogli smo pisati samo loše vijesti o „pustim“ i zatvorenim lokalima.
Na sreću, vlasnik pizzerie Mama Mia, gospodin Vladimir Drežnjak, uspješan poduzetnik i ugostitelj, pobrinuo se za jednu požešku, uspješnu i pozitivnu priču.
Pizzeria Mama Mia započela je s radom prije 14 godina, sad već daleke 2008. godine. Osim dugogodišnjih zaposlenica i zaposlenika, vrijedna obitelj Drežnjak, pod budnim okom Vlade svakodnevno marljivo radi i ulaže u svaki vid uređenja ili unaprjeđenja, kako bi krajnji korisnici, njihovi klijenti imali uslugu na zavidnoj i u konačnici na najvišoj mogućoj razini.
Prošle godine su treba naglasiti, prvi u Slavoniji, u “pogon” stavili, rotacijsku krušnu peć, tako da pizzeria Mama Mia raspolaže s rotacijskom ali i tradicionalnom krušnom peći.
Jedan od noviteta je zasigurno Pizza Napoletana koja će od nadolazećeg tjedna biti na popustu od čak 30%.
Cijene možete vidjeti u nastavku
Pizza Napoletana originalno je nastala u Italiji, a njezina posebnost „leži“ u samoj izradi i pripremanju tog prhkog i laganog tijesta koje zahtjeva posebne uvjete. Jedna je od najpopularnijih pizza, a upravo ta vještina i kvalitetni sastojci doveli su do toga da bude uvrštena na UNESCO-v popis kulturne baštine. Pizza je to koja ima svoju povijest!
Za riječ smo upitali i vlasnika Vladu, koji nam se zahvalio na interesu o proizvodima koje godinama pripremaju i zbog kojih se zadovoljni kupci iznova vraćaju, a između ostaloga rekao je i sljedeće:
“U želji da našim gostima pružimo kvalitetniju uslugu, pizzeria Mama Mia otvorila je u prizemlju još jednu restoransku prostoriju (salu). Tako sada uz dvije krušne peći, dvije kuhinje imamo i dvije restoranske sale, jedna intimnija u rustikalnom stilu na katu, dok će u prizemlju biti zanimljivija jer ima pogled prema van, s pogledom na pješačku zonu.
Smatramo da smo ne samo za našu tvrtku, već i za naš grad Požegu, ali i za čitavu Požeško-slavonsku županiju napravili jedan kvalitetan ugostiteljski objekt u unikatnom stilu izgleda, ali i posluge u kojem gosti mogu pronaći sve što zažele, a osim 70 vrsta pizza (Dalmatinske, Slavonske, pizza s kebabom, pizza s ćevapima, pizza s piletinom) koje se nude u četiri veličine i s umacima koje sami pripremaju.U ponudi se mogu pronaći i jela s roštilja, a roštilj naravno tradicionalni, pravi, „na ugljen” – rekao je vlasnik Vlado Drežnjak.
Uz ovakvog veseljaka koji je uspješan i iskusan ugostitelj, uvjereni smo, nezadovoljnog klijenta se ne može naći.
Podsjećamo da su od sljedećeg tjedna Napoletana pizze na popustu od 30%, s toga toplo preporučujemo posjetite pizzeriu Mama Mia, a za kraj bi vas pustili užitku fotografija ove moderno uređene restoranske sale u prizemlju, pizzerie Mama Mia.