FOTO: Novo ruho pizzerie Mama Mia, 30% popust na sve Napoletana pizze

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Požeška „pješačka zona“ sigurno je za Požežane jedan od omiljenijih dijelova grada.
Smjestila se, rekli bi u „produženom dijelu“ Trga Svetog trojstva, ali i Trga Svete Terezije. U pješačkoj zoni nalazi se nekoliko trgovačkih, poslovnih, ali i ugostiteljskih objekata.
Nažalost, u posljednjih nekoliko tjedana, ali i mjeseci, iz pješačke zone u Požegi, mogli smo pisati samo loše vijesti o „pustim“ i zatvorenim lokalima.

Na sreću, vlasnik pizzerie Mama Mia, gospodin Vladimir Drežnjak, uspješan poduzetnik i ugostitelj, pobrinuo se za jednu požešku, uspješnu i pozitivnu priču.

Pizzeria Mama Mia započela je s radom prije 14 godina, sad već daleke 2008. godine. Osim dugogodišnjih zaposlenica i zaposlenika, vrijedna obitelj Drežnjak, pod budnim okom Vlade svakodnevno marljivo radi i ulaže u svaki vid uređenja ili unaprjeđenja, kako bi krajnji korisnici, njihovi klijenti imali uslugu na zavidnoj i u konačnici na najvišoj mogućoj razini.

Prošle godine su treba naglasiti, prvi u Slavoniji, u “pogon” stavili, rotacijsku krušnu peć, tako da pizzeria Mama Mia raspolaže s rotacijskom ali i tradicionalnom krušnom peći.

Jedan od noviteta je zasigurno Pizza Napoletana koja će od nadolazećeg tjedna biti na popustu od čak 30%.
Cijene možete vidjeti u nastavku


Pizza Napoletana originalno je nastala u Italiji, a njezina posebnost „leži“ u samoj izradi i pripremanju tog prhkog i laganog tijesta koje zahtjeva posebne uvjete. Jedna je od najpopularnijih pizza, a upravo ta vještina i kvalitetni sastojci doveli su do toga da bude uvrštena na UNESCO-v popis kulturne baštine. Pizza je to koja ima svoju povijest!

Za riječ smo upitali i vlasnika Vladu, koji nam se zahvalio na interesu o proizvodima koje godinama pripremaju i zbog kojih se zadovoljni kupci iznova vraćaju, a između ostaloga rekao je i sljedeće:

“U želji da našim gostima pružimo kvalitetniju uslugu, pizzeria Mama Mia otvorila je u prizemlju još jednu restoransku prostoriju (salu). Tako sada uz dvije krušne peći, dvije kuhinje imamo i dvije restoranske sale, jedna intimnija u rustikalnom stilu na katu, dok će u prizemlju biti zanimljivija jer ima pogled prema van, s pogledom na pješačku zonu.
Smatramo da smo ne samo za našu tvrtku, već i za naš grad Požegu, ali i za čitavu Požeško-slavonsku županiju napravili jedan kvalitetan ugostiteljski objekt u unikatnom stilu izgleda, ali i posluge u kojem gosti mogu pronaći sve što zažele, a osim 70 vrsta pizza (Dalmatinske, Slavonske, pizza s kebabom, pizza s ćevapima, pizza s piletinom) koje se nude u četiri veličine i s umacima koje sami pripremaju.U ponudi se mogu pronaći i jela s roštilja, a roštilj naravno tradicionalni, pravi, „na ugljen” – rekao je vlasnik Vlado Drežnjak.

Uz ovakvog veseljaka koji je uspješan i iskusan ugostitelj, uvjereni smo, nezadovoljnog klijenta se ne može naći.

Podsjećamo da su od sljedećeg tjedna Napoletana pizze na popustu od 30%, s toga toplo preporučujemo posjetite pizzeriu Mama Mia, a za kraj bi vas pustili užitku fotografija ove moderno uređene restoranske sale u prizemlju, pizzerie Mama Mia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika