[FOTO] Održan 1. Obiteljski uskrsni piknik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U subotu, 1. travnja, je u Velikoj održan 1. Obiteljski uskrsni piknik koji je organizirala Udruga La Bella Vita zajedno sa svojim partnerima Općinom Velika, TZ Zlatni Papuk, Dječjim vrtićem Velika i OŠ Ivan Goran Kovačić.
Iako vrijeme nije bilo idealno te se piknik morao preseliti u dvoranu osnovne škole, zabave i veselja nije nedostajalo. Obitelji su ponijele svoje košarice i dekice, a organizatori su za njih pripremili brojne zanimljive obiteljske igre za velike i male pa su se tako obitelji nadmetale u traženju uskrsnih jaja, skakanju u vrećama, povlačenju užeta, nošenju jaja u žlici, uskrsnom poligonu i utrci roditelja i djece.
Ideja ovog obiteljskog uskrsnog piknika bila je unijeti smijeh, radost i zajedništvo u obitelji prigodom nadolazećeg i najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa.
Koliko je zabavno bilo i da li su organizatori u tome uspjeli procijenite sami uz našu fotogaleriju kojom se Photo Štiglić potrudio da ovi nezaboravni trenutci ostanu zauvijek s nama!” – priopćili su iz Udruge La Bella Vita.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *