[FOTO] Održan Božićni prijem Grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je u novootvorenom Centru za posjetitelje “Požeška kuća” održan tradicionalni Božićni prijem u organizaciji Grada Požege.
Na poziv gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Željka Glavića i predsjednika Gradskog vijeća Grada Požege Mateja Begića odazvali su se brojni uzvanici među kojima su bili i msgr. Antun Škvorčević, biskup požeški, u pratnji prečasnog Ivice Žuljevića, zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha, zamjenik gradonačelnika Grada Požege i dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof.dr.sc. Borislav Miličević, predsjednik Općinskog suda u Požegi Damir Ronko, upravitelj Kaznionice u Požegi Zvonimir Leopoldović, predstavnici vojske, policije i vatrogasaca, ravnatelji institucija i ustanova, direktori gradskih tvrtki, poduzetničke obitelji Pandžić, Šutalo, Jelčić, Čabraja, Aračić, pročelnice u Gradu Požegi, zaposlenici Grada Požege te brojni drugi.

Vidno raspoloženi gradonačelnik Glavić obratio velikom broju uzvanika naglasivši da i on i njegovi suradnici nastoje služiti građanima kako su na početku i obećali.
“Prije svega, vodimo računa o tome da možemo pokazati rezultate, nastojat ćemo da ih bude što više, nastojat ćemo riješiti sve ono što se može riješiti. Pri tome očekujemo pomoć svih vas, bez vas bi to bilo nemoguće. Svima koji su se uključili, od srca zahvaljujem, onima koji nisu, pozivam ih da nam se priključe, otvoreni smo za svaku suradnju, za svaki dobar, konstruktivan prijedlog koji je u interesu grada” – dodao je gradonačelnik Glavić i za kraj poželio svima sretan i radostan Božić, kao i uspješnu 2023. godinu.

Prije svečanog domjenka, gradonačelnik Glavić riječ je prepustio biskupu Škvorčeviću koji je svima poželio radostan i ispunjen Božić i uspješnu Novu 2023. godinu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *