[FOTO] Održan je 2. Gran Fondo Zlatni Papuk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U organizaciji BBK Požega i Turističke zajednice Zlatni Papuk održana je druga cestovna biciklistička utrka pod nazivom Gran Fondo Zlatni Papuk.
Utrka je prolazila kroz Općine Kaptol, Jakšić, Veliku i Brestovac te kroz dio grada Požege. Duljina utrke je 109,5 kilometara, a cilj ovog događanja je popularizirati biciklizam te djelovati poticajno na mlade naraštaje da se počnu baviti sportom. Ovogodišnji domaćin utrke bila je Općina Brestovac, a start i cilj bili su kod Osnovne škole Dragutina Lermana. Za vrijeme utrke, ispred škole su bila organizirana natjecanja za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Na poligonu su biciklima morali odraditi svladavanje prepreka u što kraćem vremenu, a za najbolje su bile osigurane i nagrade. Natjecalo se čak 35 malenih biciklista.

Od ranog jutra pa do večeri, organizatori su bili na terenu, a to su pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Brestovac Bojan Petrović, direktor Turističke zajednice Zlatni Papuk Tomislav Galić i zamjenica direktora Turističke zajednice Zlatni Papuk Kristina Rupert te tajnik BBK Požega Mihael Rukavina.
Program je vodio jedan, jedinstveni i neponovljivi Boris Benčić koji se pobrinuo da ne dostaje smijeha. Natjecalo se gotovo stotinu biciklista!

U kategoriji muškarci, 1. mjesto osvojio je Anthony Bilić, 2. mjesto osvojio je Luka Radmanović, a 3. mjesto pripalo je Martinu Legoviću.
U kategoriji žene, najbolja je bila Mia Radotić, 2. mjesto osvojila je Zlatica Pernjak, a 3. mjesto Zrinka Ožegović.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)