[FOTO] Održan koordinacijski sastanak Grada Požege i PU požeško-slavonske povodom nadolazećih događaja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jutros je s početkom u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Požege održan koordinacijski sastanak povodom organizacije jednodnevnih aktivnosti koje organiziraju Grad Požega i Policijska uprava požeško-slavonska.
Jednodnevne aktivnosti o kojima se danas govorilo su “Sajam mogućnosti” i “Budi navijač, a ne razbijač”. Cilj ovih aktivnosti je povećanje sigurnosti sudionika i gledatelja na sportskim natjecanjima, sprječavanje vrijeđanja na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj i drugoj osnovi, sprječavanje svih oblika nereda i nasilja vezanih uz sport te razvijanje navijačke kulture.
U najkraćim crtama cilj je da “fair play” bude i na terenu i izvan njega.

Navedene aktivnosti “Sajam mogućnosti” i “Budi navijač, a ne razbijač” provesti će se 27. rujna 2022. godine na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi u periodu od 9:00 do 13:00 sati kroz prezentaciju rada udruga koje djeluju na području grada, uz nogometni turnir i prigodni zabavni program.
Povodom dana policije, Policijska uprava požeško-slavonska organizirat će i “Dan otvorenih vrata policije” pri kojem će građanima prezentirati opremu, tehnike, i vježbe najspremnije postrojbe, interventne policije.
U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika program će se održati u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)