[FOTO] Održana izborna skupština KUD-a “Svilenka” Buk, predsjednica ponovno Branka Leist

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sinoć je u prostoru Vatrogasnog doma DVD Buk održana izborna skupština Kulturno umjetničkog društva “Svilenka” iz Buka. Na skupštini su prisustvovali gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić i zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić. Na točki dnevnog reda, izbor predsjedništva, predloženo je i jednoglasno izabrano slijedeće:
Za predsjednicu je ponovno izabrana gospođa Branka Leist, za dopredsjednicu Nevenka Mazal, za tajnicu Kornelija Hel i blagajnica Ivana Ognjenčić.
Nadzorni odbor: predsjednik Zvonko Peška i članovi Mirjana Hel i Branko Leist.
Upravni odbor čine Branka Leist, Nevenka Mazal, Kornelija Hel, Ivana Ognjenčić, Adrijana Klarin, Andrea Fridrih, Marica Mikšin, Lea Leist, Marica Hel, Gordana Baketarić i Marija Fridrih.

Prisutnima se potom obratila i gradonačelnica Marija Šarić.
“Drago mi je biti ovdje jer uvijek svjedočim tome kako se uvijek udružite i to je najljepše kad ste svi udruženi kao mjesni odbor i udruga i nogometni klub i vatrogasci i zapravo svi zajedno pričate jednu priču. Grad ima jako puno udruga i postoji naš program s kojim vas uvijek financiramo, ali ako želimo nešto više, onda su to projekti. Znamo ih napisati, znamo ih dobiti i evo iz ovog priloženog vidimo koliko toga možemo pribaviti što sigurno ne bi mogli redovnim sredstvima. Čestitam udruzi, dosadašnjem vodstvu ali i budućem na svim onim projektima, na svoj onoj odvažnosti koju su pokazali prilikom prijave, nije to jednostavno, no na kraju vidimo da se to isplati. Mislim da ovim tempom trebamo nastaviti i dalje, puno sreće u daljnjem radu, Grad će uvijek biti podrška i dok god se ovako držimo, samo nebo nam je granica” – rekla je gradonačelnica Šarić.

Potom je predstavljen i projekt “Od folkloraša do istinskih baštinika tradicije Slavonije”.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *