[FOTO] Održana priredba “Škola jučer, danas, sutra” povodom Dana Osnovne škole Dobriša Cesarić

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Sinoć je u Gradskom kazalištu Požega održana svečana priredba povodom Dana Osnovne škole Dobriša Cesarić. Na priredbi su uz ravnateljicu Osnovne škole Dobriša Cesarić mr.sc. Lidiju Pecko, kao domaćina ove priredbe, prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović, ravnateljica Osnovne škole Julija Kempfa Kornelija Sabljak, ravnateljica Osnovne škole Antuna Kanižlića Renata Marinić, ravnateljica Osnovne škole Vladimir Nazor Trenkovo Danijela Krizmanić, ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović, te brojni drugi.

Na uvodnom pozdravljanju, ravnateljica Pecko pozdravila je sve prisutne, kolegice i kolege, kao i bivše djelatnike, učenike i roditelje.
„Pripremajući ovaj svečani program u koordinaciji kolegice Vesne Leopoldović i Ivane Marić, odlučili smo pokazati naše bogatstvo – ono na što smo posebno ponosni. Ponosni smo na školu jučer, danas, sutra. Ponosni smo na sve naše bivše generacije učenika, na bivše djelatnike i bivše ravnatelje, na njihov rad. Ponosni smo na današnje generacije učenika, na današnje djelatnike i na njihov rad. Pomalo nas veseli i intrigira što nas čeka u budućnosti. Roditelji, učenici, Grad, naši učitelji – svi drže karike u jednoj suradnji prema uspjehu, a taj uspjeh se mora pohvaliti. Pohvaliti kroz rad na raznim projektima, kroz organizaciju škole koja je bila domaćin raznih županijskih natjecanja, kroz dramski izričaj na njemačkom jeziku. Ponosni smo što naša škola surađuje s udrugama te s drugim školama. Ponosni smo nosioci nagrade Grada Požege. Osnovali smo i učeničku školsku Zadrugu Slap, a u pripremi je i online školski časopis. Postigli smo izvrsne rezultate na državnim i županijskim natjecanjima, kako napreduju naši talentirani učenici, tako napreduju i naši učitelji.” – rekla je ravnateljica Pecko.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)