[FOTO] Održani “Susreti generacija kutjevačkih rukometaša”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ove subote održani su “Susreti generacija kutjevačkih rukometaša” u dvorani Osnovne škole Zdenka Turkovića. Dopodne je bilo rezervirano za najmlađe rukometaše, dok je kasno poslijepodne bilo rezervirano za susrete generacija kutjevačkih rukometaša – prenosi Kutjevački.hr.

Uz domaćina RK Kutjevo, u goste su došli i RK Slavonka iz Nove Gradiške, RK Slavija iz Starog Petrovog Sela te RK Krivaja iz Zavidovića (BIH).

Prije otvorenja sve prisutne je pozdravila voditeljica Rukometnog kluba Kutjevo koja je poželjela sreću i dobrodošlicu svim ekipama te je dodala kako je Kutjevo bilo poznato ne samo po vinu nego i po vrhunskim rukometašima. Prije tri godine Kutjevčani su počeli rad s najmlađim generacijama koje bi trebale povratiti slavu svojih prethodnika – majki i očeva, djedova i baka – istaknula je na kraju Ana Marković Voštog.

Događaj je otvorio gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir koji je pozdravio sve prisutne i zatim izjavio da je sretan što vidi ovoliko mladih i veselih sportaša na jednom mjestu. Također je rekao da će nastaviti i dalje podržavati sport te nastojati da mladi imaju što bolje uvjete za rad jer su mladi budućnost grada.

Zatim su uslijedile utakmice svih generacija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *