[FOTO] Održani “Susreti generacija kutjevačkih rukometaša”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Ove subote održani su “Susreti generacija kutjevačkih rukometaša” u dvorani Osnovne škole Zdenka Turkovića. Dopodne je bilo rezervirano za najmlađe rukometaše, dok je kasno poslijepodne bilo rezervirano za susrete generacija kutjevačkih rukometaša – prenosi Kutjevački.hr.

Uz domaćina RK Kutjevo, u goste su došli i RK Slavonka iz Nove Gradiške, RK Slavija iz Starog Petrovog Sela te RK Krivaja iz Zavidovića (BIH).

Prije otvorenja sve prisutne je pozdravila voditeljica Rukometnog kluba Kutjevo koja je poželjela sreću i dobrodošlicu svim ekipama te je dodala kako je Kutjevo bilo poznato ne samo po vinu nego i po vrhunskim rukometašima. Prije tri godine Kutjevčani su počeli rad s najmlađim generacijama koje bi trebale povratiti slavu svojih prethodnika – majki i očeva, djedova i baka – istaknula je na kraju Ana Marković Voštog.

Događaj je otvorio gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir koji je pozdravio sve prisutne i zatim izjavio da je sretan što vidi ovoliko mladih i veselih sportaša na jednom mjestu. Također je rekao da će nastaviti i dalje podržavati sport te nastojati da mladi imaju što bolje uvjete za rad jer su mladi budućnost grada.

Zatim su uslijedile utakmice svih generacija.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)