[FOTOGALERIJA] Održano Valentinovo za bračne parove koji su navršili 50 i više godina braka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je u Svečanoj dvorani Gloria, u organizaciji Grada Požege tradicionalno organizirao druženje povodom Valentinova, Dana zaljubljenih, za parove koji su navršili 50 i više godina braka. Od prijavljenih ukupno 177 parova, na današnje druženje došlo je 80 parova koje je zabavljao Tamburaški sastav Zlatna dolina.
Na današnjem događanju prisustvovali su i zamjenik gradonačelnika Grada Požege i dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof.dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović.
Svi parovi su dobili i novčani poklon 30 eura.

„Drage naše sugrađanke i sugrađani, iznimna mi je čast pozdraviti vas danas ovdje u ime gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića te vam se zahvaliti što ste se odazvali našem pozivu da zajedno proslavimo ovaj dan, blagdan svetog Valentina. Ovo je dan kada slavimo ljubav, a pravu ljubav je jako teško postići, pogotovo danas to mladi nekako površno doživljavaju – zato ste nam vi od posebne važnosti, da nam pokažete sva iskustva one iskrene ljubavi i suživota, kako bismo svi skupa to mogli prenijeti na neke nove generacije. Tko bolji da nas o tome poduči nego vi koji ste sa svojim partnerima proveli 50 i više godina.“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Požege Miličević.

„Sve vas srdačno pozdravljam ispred Požeško-slavonske županije i prenosim pozdrave naše županice Antonije Jozić, čestitam vam današnji dan, dan svetog Valentina. Želim vam puno ljubavi i zdravlja, jer sveti Valentin je i zaštitnik zdravlja. Vjerujem da je upravo to pomoglo da ovih 50 godina tako brzo prođe, pitao sam nekoliko vas kako vam je to prošlo, rekli ste „brzo“. Brzo je prošlo zato što je bilo lijepo, vjerujem i iskreno vam želim da bude još dugo lijepo.“ – rekao je zamjenik županice Troha.

„Ljubav je ono što pokreće život i u život vraća, liječi, krijepi, oplemenjuje i sve bole, jadi i tuge potjera, ne zna za prepreke, ne priznaje zakone – jedino je ona moćna, moćnija od vremena i smrti. Ljubav može i ono što se čini nemogućim, nesretnim, izgubljenim – samo u jednom trenu preobraziti u sretna čovjeka. Prošli ste puno toga, puno lijepih stvari, ali i onih tužnih. Uz one lijepe stvari je lako živjeti, ali one teške i tužne je puno lakše prebroditi u dvoje. Čestitamo vam što ste imali hrabrosti, snage i volje tolike godine živjeti zajedno tu ljubav.“ – rekla je pročelnica Petrović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *