[FOTO] Osigurana pristupačnost upravnoj zgradi Tekije za osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivosti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Završeni su radovi na osiguranju pristupačnosti upravnoj zgradi Tekije za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.
Radovima je obuhvaćena rekonstrukcija postojećih parkirališnih mjesta i pristupne staze uz propisno označavanje horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, te izgradnja grijane pristupne rampe s ogradom za ulaz u upravnu zgradu.
Radovi su gotovo u cijelosti izvedeni od strane djelatnika Odjela odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Tekije d.o.o., a vrijednost radova je cca 47.000,00 kn bez pdv-a – objavili su na stranicama tvrtke Tekija d.o.o.

Budući da je upravna zgrada izgrađena prije više od 40 godina te nije imala ulaz prilagođen osobama s invaliditetom, ovim simboličnim činom Tekija d.o.o. je željela pokazati svjesnost ovog problema i doprinijeti poboljšanju kvalitete života za osobe s invaliditetom, a sve vezano uz nadolazeći Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca.

Važno je napomenuti da su sve službe za rad s korisnicima locirane u prizemlju zgrade upravo iz razloga kako bi se olakšao pristup osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivosti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *