[FOTO] Otvoren dječji tjedan u Kutjevu: Brojne zanimljive aktivnosti za mališane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jutros, s početkom u 9 sati, ŠRC Kutjevo postao je epicentar razigrane dječje radosti. Na otvorenju dječjeg tjedna u Kutjevu su se našle najstarije skupine Dječjeg vrtića Grozdić, kao i najmlađi učenici Osnovne škole Zdenka Turkovića – prenosi Kutjevački.hr.

Ovaj događaj, organiziran u suradnji s Udrugom La Bella Vita, Plesnim studiom Marine Miholčić, profesoricom likovne kulture Sanjom Mišić, Rukometnim klubom Kutjevo i trenerima Škole nogometa Kutjevo, donio je mnoštvo sportskih aktivnosti i kreativnih izražavanja. Djeca su imala priliku sudjelovati u različitim aktivnostima, uključujući slikanje vodenim bojicama, malonogometne utakmice i plesne izvedbe. Kroz igru i zabavu, mališani su ispoljili svoju energiju i kreativnost, stvarajući posebne trenutke koji će ostati u njihovim sjećanjima.

Veoma zanimljiv trenutak na otvorenju bio je mađioničarski nastup koji je održan na početku programa. Dječji smijeh i iznenađenje bili su neizostavni dio ovog magičnog trenutka gdje su neki i sami sudjelovali u nastupu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *